Όλα δείχνουν πώς πάμε σε τελικό ΠΑΟΚ- Νεα Ιωνία, μετά την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας που διεξήχθη στα γραφεία της ομοσπονδίας. Ο “Δικέφαλος” θα αντιμετωπίσει στους “8” της διοργάνωσης τον Φιλώτα Φλώρινας και αν περάσει θα αντιμετωπίσει τον νίκη της συνάντησης Αναγέννηση Άρτας- ΓΑΣ Καματερού στον ημιτελικό του θεσμού. Κάτι που σημαίνει πώς με βάση την δυναμική των ομάδων ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για τον τελικό. Τα τέσσερα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης είναι τα εξής:

Αυτά είναι τα τέσσερα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης

ΟΦΝ Ιωνίας- Άρης Θεσσαλονίκης

Φίλιππος Βέροιας- Πανόραμα

Φιλώτας Φλώρινας- ΠΑΟΚ


Αναγέννηση Άρτας- ΓΑΣ Καματερού

Τα προημιτελικά θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιανουαρίου 2018 και το final-4 το Σαββατοκύριακο 17-18 Φεβρουαρίου 2018.

Σχολιάζοντας την κλήρωση ο έφορος της ομάδας του ΠΑΟΚ Δημήτρης Χασεκίδης δήλωσε: «Για εμάς κάθε αντίπαλος είναι το ίδιο. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και ειδικότερα αυτές που προέρχονται από την περιοχή της Φλώρινας που γεννήθηκε το χάντμπολ πριν από 40 χρόνια. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι όπως κάθε χρόνο η κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά είναι πολύ σημαντικό όλο το γυναικείο χάντμπολ να ανεβαίνει επίπεδο και το αθλητικό προϊόν να αναβαθμίζεται.”