Έτοιμος ο ΠΑΟΚ, για το αυριανό ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό στο paok sports arenna, στον αγώνα που θα ολοκληρώσει την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο "Δικέφαλος" προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Φοίνικα Σύρου με 0-3, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ηττήθηκαν, με το ίδιο σκορ, από τον Εθνικό Πειραιώς μέσα στην έδρα τους.
Ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει την κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και να πετύχει άλλη μια νίκη που θα τονώσει την ψυχολογία της ομάδας ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (18/12) και την τουρκική Halkbank Ankara την ερχόμενη Πέμπτη (21/12) για το Champions League. Το μάτς θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα το διαιτητεύσουν οι Αβραμίδης και Δεληκωστίδης.

Βαλκίερς: "Σημαντικό το παιχνίδι"

Μιλώντας για το αυριανο μάτς ο Ματίας Βαλκίερς δήλωσε: “Είναι όμορφο να υπάρχει αυτή η αναγνώριση, αλλά το σημαντικότερο είναι το αποτέλεσμα του αγώνα. Μπροστά μας έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι για το Ελληνικό πρωτάθλημα, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στόχος μας είναι μόνο η νίκη και οι τρεις βαθμοί”. Αναφορικά με τα μάτς του Champions League, τονίσε: “Η αναμέτρηση με την Halkbank Ankara για το Champions League έχει ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά ,είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας, από το οποίο δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Θα παίξουμε ελεύθερα και χωρίς άγχος”.


* Με ανακοίνωση τους ο Α.Σ. και το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ καλούν όλους τους φιλάθλους της ομάδας να ενισχύσουν την ομάδα, δίνοντας δυναμικό παρών στο Παλατάκι.