Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία επί Ελληνικού εδάφους και αναχωρεί αυριο  στις 10.45 με πτήση τσάρτερ για την Βιέννη η ΑΕΚ.  Εκτός μάχης για τον αγώνα με την Αούστρια στη Βιέννη, που θα κρίνει και την πρόκριση για τους «32» του Europa League, έμεινε ο Ούρος Τσόσιτς. Ο Σέρβος αμυντικός δεν ξεπέρασε πλήρως τον μυϊκό τραυματισμό του, έκανε ξανά ατομικό και εμεινε Αθήνα για θεραπεία με στόχο να προλάβει πλέον το ματς της Δευτέρας με την Κέρκυρα.

Αντίθετα, ο Αντρές Σιμόες ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο και θα είναι διαθέσιμος, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε για την αποστολή μετά από απουσία αρκετών αγώνων τον Γιάννη Ανέστη.

Η αποστολή αποτελείται απο τους Τσιντώτας, Ανέστης, Ντούνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αραούχο.

Η ΑΕΚ θα κάνει προπόνηση σήμερα στις 20.00 στο “Ερνστ Χάπελ” ενω νωρίτερα θα μιλήσουν στους δημοσιογράφους ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Σέρχιο Αραούχο.

Και η Μυρτώ στην Βιέννη


Στο μεταξύ σε μια αξιέπαινη προσπάθεια προχώρησε ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, Original 21. Αποφάσισε να καλύψει όλα τα έξοδα της μετακίνησης και της διαμονής της Μυρτούς στην Βιέννη και να της δώσει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη της ομάδα. Θυμίζουμε ότι η Μυρτώ είχε πέσει θύμα επίθεσης προ πέντε ετών στην Πάρο από έναν Πακιστανό ο οποίος προσπάθησε να τη βιάσει. Η 20χρονη πια Μυρτώ δίνει ακόμη μάχη για τη ζωή της με την μητέρα της να είναι συνεχώς στο πλευρό της. Η μητέρα της θα είναι μαζί της στο ταξίδι στη Βιέννη όπως και η ειδική συνοδός της.