Έκτακτη συνέντευξη τύπου παραχώρησε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ με αφορμή τον αποχαιρετισμό την αποχώρηση του Χάρι Γκόμεζ.
Τον λόγο πήρε πρώτος ο πρόεδρος του ΤΑΠ Αντώνης Τσαλόπουλος που δήλωσε φανερά στεναχωρημένος: " Είναι μια διαφορετική συνέντευξη καθώς έως τώρα συνηθίζαμε να παρουσιάζαμε μόνο παίκτες. δυστυχώς ήταν γραπτό να γίνει και αυτό.

Τις τελευταίες μέρες βρισκόμαστε, τόσο εγώ προσωπικά όσο και ολόκληρη η οικογένεια του ΠΑΟΚ, σε δύσκολη θέση. Και αυτό, διότι έπρεπε να πάρουμε μια δύσκολη απόφαση. Ο λόγος ήταν ότι ο χρόνος που χρειαζόταν ο Χάρι δεν έφτανε για τις υποχρεώσεις της ομάδας. Οι στόχοι ήταν δεδομένοι από την αρχή της περιόδου και μετά από πάρα πολύ μεγάλη σκέψη, καταλήξαμε ότι έπρεπε, δυστυχώς, να πάρουμε την απόφαση και να προχωρήσουμε σε κάτι άλλο, διαφορετικό.

Όπως ανέφερα, ήταν μια δύσκολη απόφαση, διότι ο Ερνάρντο Γκόμεζ, εκτός από ένας μεγάλος αθλητής, είναι ο άνθρωπος που πριν 3 χρόνια, με την τότε διοίκηση και με άλλους παίκτες, κατάφεραν να αλλάξουν επίπεδο της ομάδας, η οποία από τα χαμηλά επίπεδα έγινε πρωταθλήτρια Ελλάδος. Για αυτό το λόγο, ο Χάρι Γκόμεζ είναι και θα παραμείνει για εμάς μια ξεχωριστή προσωπικότητα, πέρα από μεγάλος αθλητής.

Στη ζωή κανείς δεν ξέρει πως έρχονται τα πράγματα. Εύχομαι να συναντηθούμε ξανά. Τονίζω ότι ο λόγος ήταν ο χρόνος που χρειαζόταν για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Δεν επαρκούσε ώστε η ομάδα να ωφεληθεί από την αξία του παίκτη, του ανθρώπου Γκόμεζ.

Του εύχομαι υγεία, στον ίδιο προσωπικά αλλά και στην οικογένειά του, και ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί στην καριέρα του. Να αφήσουμε ο χρόνος να δουλέψει ευεργετικά και για τις δυο πλευρές και εύχομαι να συναντηθούμε ξανά στο μέλλον.