Επιστροφή στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει το Καματερό στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Μίκρας.

Ο Στέλιος Σειρεκίδης ζήτησε μόνο νίκες έως το τέλος, καθώς ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να καλύψει το έδαφος, από την ήττα με την ΑΕΚ, αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πει κανείς κατι με βεβαιότητα για τη εξέλιξη του πρωταθλήματος. Οι ξένοι αθλητές θα είναι κανονικά στο αρχικό σχήμα, καθώς υπενθυμίζουμε, πώς δεν είχαν ακολουθήσει την αποστολή στη Τουρκία. Η επιστροφή του δυναμώνει σαφώς την αγωνιστική ισχύ του συλλόγου. Ο “Δικέφαλος” ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του, ενω σήμερα θα κάνει ένα χαλάρωμα το πρωί.
Μετά το σημερινό μάτς ο ΠΑΟΚ θα παιξει εκτός έδρας με τον Διομήδη Άργους στις 9 Δεκεμβρίου, ενώ η τελευταία αναμέτρηση για το πρωτάθλημα θα είναι εντός έδρας κόντρα στον Χιλιώτη ΓΣ Δράμας στις 16 Δεκεμβρίου.Τελευταία αναμέτρηση για το 2017 θα είναι το ματς του Κυπέλλου και στην φάση των «16» κόντρα στην ΧΑΝΘ στο γήπεδο της Μίκρας στις 20 Δεκεμβρίου.
Από την πλευρά του ο Κώστας Γουργούμης, μιλώντας για το σημερινό ματς με το Καματερό, δήλωσε στην arena press. “Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας καθώς μαζί του δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα, που θέλει προσοχή. Θέλουμε να πετύχουμε το απόλυτο έως την διακοπή, τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο. Πιστεύω πώς θα το καταφέρουμε”.

Να σημειώσουμε πώς μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει φωτογράφιση του τμήματος χάντμπολ, αλλά και των τμημάτων υποδομής.