Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο για τον Παναθηναϊκό. Δε έφτανε ο εμφύλιος μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, ήρθαν και οι τραυματισμοί να επιδεινώσουν την κατάσταση.
Το ρόστερ «μικραίνει" επικίνδυνα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο Γιακούμπα Σιλά που αποχώρησε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο χάνει σίγουρα το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ αν επιβεβαιωθεί πως έχει θλάση θα χάσει και το ματς που ακολουθεί με την Ξάνθη στα Πηγάδια.
Άγνωστο παραμένει πότε θα επιστρέψει ο Αντρές Τσάβες, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει να διαπιστώσει και την κατάσταση των Μολέντο, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλη και Κουλιμπαλί, με τις πιθανότητες υπέρ των τριών πρώτων και κατά του τέταρτου. Το παιχνίδι στη Τούμπα δεν προλαβαίνει σίγουρα ο Μουνιέ.Στο μεταξύ ο Ελληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού Μαρίνος Ουζουνίδης. αποφάσισε να σφίξει τα λουριά, κυρίως βάση της κακής εικόνας της ομάδας του. Έτσι ο Ουζουνίδης ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του πως θα πρέπει να βρεθούν κανονικά στις εγκαταστάσεις του «Γ.Καλαφάτης» και την Τρίτη, παρότι αρχικά είχε αποφασιστεί να τους δώσει ρεπό. Αναφορικά με την χθεσινή προπόνηση όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έριξαν το βάρος σε ασκήσεις κυκλοφορίας σε περιορισμένο χώρο.