Την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Δικέφαλος - Οι ασπρόμαυροι με πολλές αλλαγές και τέσσερις Έλληνες στην ενδεκάδα πήραν μια εύκολη νίκη πετυχαίνοντας τρία γκολ, όσα είχαν πετύχει συνολικά μέχρι σήμερα στα παιχνίδια εκτός Τούμπας! Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, παρόλο που έχασε μόλις στο 8' με πρόβλημα στον δικέφαλο τον Ελ Καντουρί.
Στο 25' από το φάουλ του Βιερίνια και την κακή έξοδο του Ζίβκοβιτς ο Ντε Λούκας άθελα του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο 33' εξαιρετική αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, ο Λημνιός σέρβιρε στον Μακ με τον Ζίβκοβιτς να αποκρούει εκπληκτικά το πλασέ του Σλοβάκου, αλλά ο τελευταίος με νέο σουτ πέτυχε το 0-2!
Στο β' ημίχρονο υπήρχε μεγαλύτερη ισορροπία με τον Πασχαλάκη να κάνει εκπληκτική επέμβαση στο 60' στο σουτ του Λουσέρομ τον Ζίβκοβιτς να τον μιμείται στο πλασέ του Κουλούρη στο 61', αλλά από το κόρνερ και την κεφαλιά του Κρέσπο ο Σέρβος έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του για το 0-3!


Ξάνθη: Ζϊφκοβιτς, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (52’ Μελιόπουλος), Λουσέρο (76’ Φασίδης), Μεχία, Κίκε (54’ Π. Ορφανίδης), Γιέντρισεκ, Σιλά, Λισγάρας, Κασάδο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ελ Καντουρί (12’ Μακ), Κρέσπο, Τσίμιροτ, Λημνιός, Κουλούρης, Πέλκας, Κάνιας (73’ Μαουρίσιο), Βιεϊρίνια (70’ Μαλεζάς)
*Εκπληκτικός ο κόσμος του ΠΑΟΚ, που δεν στματησε λεπτο να φωναζει υπερ της αγαπημενης του ομαδας παρα την συνεχη βροχη.