Επίσημη παρουσίαση της ομάδας Handball Ανδρών, της φανέλας 2017-2018 και του μεγάλου χορηγού του τμήματος της ΒΕΡΓΙΝΑ TV, πραγματοποίηθηκε στο paok sports arena. Μια όμορφη εκδήλωση, από ένα τμήμα του ΑΣ ΠΑΟΚ που εκπέμπει υγεία.
Αρχικά τον λόγο πήρε ο Έφορος του τμήματος Χάντμπολ Ανδρών κ. Γρηγόρης Πετρίδης, ο οποίος ανέφερε : «Στα 14 χρόνια που ασχολούμαι διοικητικά με το τμήμα, είναι η πρώτη φορά που κλείσαμε μία χορηγία αυτού του βεληνεκούς μέσα σε 2 ακριβώς λεπτά. Υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων μεταξύ του Συλλόγου μας και της ΒΕΡΓΙΝΑ TV.
Ευχαριστώ εκ μέρους του ΠΑΟΚ, αλλά και προσωπικά, τόσο το κανάλι, όσο και τον ιδιοκτήτη κ. Στέργιο Καλόγηρο, ενώ δε σας κρύβω την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας και με τις Ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών με το κανάλι SMILE TV, το οποίο εκπέμπει παιδικά προγράμματα και είναι συμφερόντων του ιδίου ομίλου.» Ο κ. Στέργιος Καλόγηρος, ιδιοκτήτης του καναλιού και σύμβουλος του Ομίλου, ευχαρίστησε την οικογένεια του ΠΑΟΚ για τη συνεργασία και την αποδοχή, ενώ μιλώντας για το ΒΕΡΓΙΝΑ TV ανέφερε ότι είναι ένα κανάλι περιφερειακό, που εκπέμπει στην Κεντρική Μακεδονία, αλλά πολλά μέρη του προγράμματός του αναμεταδίδονται και από άλλα κανάλια πανελλαδικά.
Ανέφερε, επίσης, από την πλευρά του ότι η συνεργασία του με το μεγαλύτερο Σωματείο της Μακεδονίας και της Βορείας Ελλάδας γενικότερα ανοίγει και νέες προοπτικές για το κανάλι, τόσο από πλευράς διαφήμισης, αλλά και μιας στροφής προς τον αθλητικό τομέα με τη δημιουργία αθλητικού τμήματος."

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο πλευρών Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης κ. Αριστείδης Φωκάς, ο οποίος μιλώντας με την ιδιότητα του ένθερμου οπαδού του ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε, είπε ότι θεώρησε αυτονόητη υποχρέωσή του να φέρει σε επαφή και τελικά σε συνεργασία δύο υγιείς, στον τομέα του ο καθένας, οργανισμούς, τον Α.Σ. ΠΑΟΚ και τη ΒΕΡΓΙΝΑ TV.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας, Θόδωρος Πετρίδης, ευχήθηκε η συνεργασία να είναι γουρλίδικη, ενω ο προπονητής κ. Στέλιος Σεϊρεκίδης, δήλωσε «Ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να κυνηγάει όλους τους τίτλους στις εγχώριες διοργανώσεις».

Το παρών έδωσε σύσσωμη η ανδρική ομάδα η οποία αγωνίζεται αυριο στην Αθήνα κόντρα στην ΑΕΚ στις 17.15 σε ένα ματς που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2.