Προσπαθώντας να ξεπεράσει τα άσχημα νέα της κατάστασης του Διονύση Καραγκιοζόπουλου, η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της με μια πρωινή προπόνηση και ακολούθως θα γευματίσει πριν την αναχώρηση της για Αθήνα.
Ο “Δικέφαλος” θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Παρασκευής στις 17:15 τον Πανελλήνιο σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά από την κρατική τηλεόραση (ΕΡΤ2). Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής θα σφυρίξουν οι (Τσάκωνας – Κουτσός, Κυριακούλιας). Ο Στέλιος Σειρεκίδης, που προετοιμάζει την ομάδα με όλους τους παίκτες παρόντες, γνωρίζει οτι είναι ένα κομβικό και δύσκολο ματς το οποίο πρέπει πάση θυσία να κερδηθεί.

Άλλωστε οι στόχοι του ΠΑΟΚ και στον θεσμό του πρωταθλήματος ειναι υψηλοί. “Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα με μια καλή και πάντα αξιόλογη ομάδα. Σαφώς είμαστε όλοι στεναχωρημένοι με τον Διονύση, και θέλουμε να του αφιερώσουμε την νίκη. Καλύψαμε την διακοπή με φιλικά παιχνίδια, δοκιμάσαμε σχήματα και τακτικές και είμαστε πανέτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος” είπε χαρακτηριστικά ο κόουτς του “Δικεφάλου”.