Έντονος προβληματισμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό για τους συνεχείς τραυματισμούς, που απασχολούν τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Και το Σάββατο, όπως είναι γνωστό ο σοβαρός τραυματισμός του Αντονί Μουνιέ που θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα λόγω θλάσης.
Ήταν λογικό λοιπόν ο Ουζουνίδης να συγκαλέσει σύσκεψη με τους συνεργάτες του, όπου και συζητήθηκαν όλα αυτά τα θέματα. Χρήματα για μεταγραφές δεν υπάρχου οπότε όλες οι λύσεις εκ των έσω. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram και έστειλε μήνυμα για την επιστροφή του στη δράση. «Άσχημα τα νέα με αυτόν τον τραυματισμό. Τώρα, θετικές σκέψεις και σκληρή δουλειά για να επιστρέψω σύντομα. Τα λέμε σύντομα» έγραψε ο παίκτης των «πρασίνων» έγραψε ο παίκτης στα social media.

Τέλος αναφορικά με το θέμα Τσάβες, ο ποδοσφαιριστης ενημέρωσε ότι πήγε στην πατρίδα του για να εξεταστεί από τον γιατρό του και αμέσως μετά θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού και θα υποστεί τις όποιες συνέπειες. Αναφορικά με το μέλλον του, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Συγκεκριμένα ο Αργεντινός φορ θα τιμωρηθεί με βάση τον εσωτερικό κανονισμό και δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να φτάσει μέχρι την διακοπή συμβολαίου.