«Εγώ ψηφίζω Χρήστο Νικολόπουλο!», είπε με νόημα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα και επιφωνήματα νίκης από όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών» στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.


«Ο Χρήστος γνωρίζει πολύ καλά την αγορά, ξέρει τα προβλήματα των επαγγελματιών και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει το καλύτερο για το Επιμελητήριο. Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε για να πάμε μπροστά, για να αναπτύξουμε τη Θεσσαλονίκη», σημείωσε ο κ. Μπουτάρης.

Η αίθουσα γέμισε από επαγγελματίες που εκδήλωσαν τη συμπαράστασή τους στον υποψήφιο πρόεδρο, Χρήστο Νικολόπουλο και τους υποψήφιους συμβούλους, δίνοντας δυναμικό παρών στην εκδήλωση με την μαζική παρουσία τους.

Με το σύνθημα «Όλοι μαζί γυρίζουμε σελίδα» ο υποψήφιος πρόεδρος, Χρήστος Νικολόπουλος, έδωσε το στίγμα της αλλαγής που θα φέρει η «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών» στο Επιμελητήριο από τις 5 Δεκεμβρίου, με στόχο να μετατραπεί σε πηγή ανάπτυξης για όλους τους επαγγελματίες.

«Με τη στήριξή σας θα βάλουμε τέλος στην αδράνεια και την ηττοπάθεια. Με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία επανεκκίνησης της τοπικής μας οικονομίας, της τοπικής μας παραγωγής. Με όραμα, γνώση και εμπειρία τόσων ετών στα ζητήματα της αγοράς, θα αναλάβουμε με νέες ιδέες και διάθεση για προσφορά το τιμόνι του Επιμελητηρίου. Για να καταστήσουμε το Επιμελητήριο πυρήνα αναπτυξιακών δράσεων, επίκεντρο υγιούς επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. Κυρίως όμως, για να υποστηρίξουμε τον κορμό της οικονομικής μας δραστηριότητας, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις», σημείωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΕΕΘ, Χρήστος Νικολόπουλος και κατηγόρησε τη διοίκηση Ζορπίδη για «11 χρόνια απραξίας, αδιαφορίας, προνομιακής μεταχείρισης για λίγους και εκλεκτούς».

«Ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε τα στεγανά, για να μην μείνουμε αμήχανοι θεατές της καταστροφής. ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης, ελπίδας και ανατροπής. Για την ευημερία και την αλληλεγγύη όλων των επιχειρηματιών και όλων των πολιτών της Θεσσαλονίκης. Ξέρουμε, θέλουμε, μπορούμε και θα καταφέρουμε», υπογράμμισε ο επικεφαλής της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών, Χρήστος Νικολόπουλος.