Δύο μέρες μετά το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος, και την ήττα απ τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το επερχόμενο ματς με τον Ηρακλή Χαλκίδας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις το απόγευμα στο paok sports arena. Φυσικά το βασικό θέμα συζήτησης που επικρατεί αυτή την ώρα είναι το θέμα των αλλαγών που πρέπει να κάνει ή να μην κάνει ο "Δικέφαλος".
Οι άνθρωποι του ΤΑΠ που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τι πραγματικά χρειάζεται, δεν βιάζονται και περιμένουν α πάρουν στα χέρια τους τις εισηγήσεις του προπονητή, γι να ξεκινήσουν τυχόν επαφές. Χωρίς εισηγήσεις κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτε, και όσα λέγοντα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Φυσικά και υπάρχουν συζητήσεις στο ΤΑΠ και στον ΑΣ, αλλά τίποτε περισσότερο.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Δεκέμβριος είναι κρίσιμος για παίκτες, από την απόδοση τω οποίων θα κριθεί και αν υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ. Αλλά πάντα και μόνο με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή.

Ενημερωμένος για όλα και ο Θανάσης Κατσαρης που διατηρεί καθημερινή επαφή με τους στενούς του συνεργάτες στην διοίκηση του ΤΑΠ.

Αγωνιστικά το επόμενο παιχνίδι προσφέρεται και για δοκιμές και για περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε παίκτες, που δεν έχουν έως τώρα μεγάλη συμμετοχή.