O ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος ύστερα από πέντε στροφές και θέλει να παραμείνει εκεί έως το τέλος.
Ο “Δικέφαλος” μπαίνει σε μια δύσκολη περίοδο όπου έχει συνεχόμενα παιχνίδια και μάλιστα με μετακινήσεις και εκτός χώρας, όπως στην Σμύρνη της Τουρκίας όπου θα δώσει και τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού κυπέλλου. Ο Στέλιος Σειρεκίδης, όπως αναφέραμε και στο χθεσινό φύλο, αντιμετωπίζει πρόβλημα με την κατάσταση του Αγγελου Τσίλη.
Ο Κερκυραίος έχει υποστεί διάστρεμμα στο πόδι. Ο αθλητής δεν θα αγωνιστεί ούτε στο παιχνίδι με τον Φοίβο Συκεών, καθώς η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ θέλει να τον προφυλάξει για το μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί κόντρα στην ΑΕΚ στις 22 Νοεμβρίου. Στο παιχνίδι αυτό θεωρείται δεδομένη και η συμπαράσταση του κόσμου, που όπως σε όλα τα παιχνίδια έτσι και σε αυτό θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας του Σειρεκίδη.
Στο ματς με τον Φοίβο θεωρείται δεδομένο πώς θα παίξει ο Γιοζιπ Κέζιτς, ο οποίος στις πρωτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα του συλλόγου σημείωσε: “ Θα αγωνιστώ για πρώτη φορά το Σάββατο με αντίπαλο τον Φοίβο Συκεών, ενώ περιμένω με ανυπομονησία το παιχνίδι με την ΑΕΚ, γιατί ξέρω ότι θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της σεζόν! Είδα βίντεο του ΠΑΟΚ από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον Εύοσμο, έχω εντυπωσιαστεί και πραγματικά ανυπομονώ να παίξω με τόσο κόσμο στην κερκίδα!”