Να αφήσει τις... Μπουταριές, καλεί τον Μπουτάρη ο συνιδρυτής της "Πρωτοβουλίας" Ανδρέας Κουράκης, ως πρόσφατα συνοδοιπόρος του στη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.


Αφορμή οι δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στο "Πρακτορείο 104,9Fm", στις οποίες έκανε λόγο για... υπόγειες διαδρομές μεταξύ των διαφωνούντων της παράτα΄ξής του με την μείζονα αντιπολίτευση!

"Τρεισήμισι χρόνια μετά τις εκλογές του 2014 ο Γιάννης Μπουτάρης, μπροστά στην διαφαινόμενη πλέον παταγώδη και οδυνηρή αποτυχία της δεύτερης δημαρχιακής του θητείας, έχει χάσει την ψυχραιμία του και καταφεύγει σε θεωρίες συνωμοσίας και ενδυματολογικές αναφορές", σχολιάζει ο κ. Κουράκης. 
    
Σε ανάρτηση του στο facebook αναφέρει πως ο δήμαρχος "θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι απομένει ακόμη αρκετός χρόνος μέχρι τις εκλογές του 2019 που είναι κρίσιμος για την πόλη και οι συμπολίτες μας έχουν πολλά προβλήματα, από την καθαριότητα και την άναρχη κατάληψη του δημόσιου χώρου, μέχρι το κυκλοφοριακό, τα έργα υποδομής και την αποτελεσματική διοίκηση των Υπηρεσιών του Δήμου, προβλήματα που έχουν βαλτώσει και αναζητούν εναγωνίως λύσεις".
    
Η ανάρτηση καταλήγει: "Θα συνιστούσα στον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, να αφήσει κατά μέρος τις Μπουταριές και να ασχοληθεί σοβαρά και υπεύθυνα με τα θεσμικά του καθήκοντα, τα οποία δυστυχώς φαίνεται ότι έχει εγκαταλείψει, όπως έχει εγκαταλείψει και την Δημοτική μας Παράταξη της οποίας τον θάνατο ο ίδιος δημόσια έχει εξαγγείλει".