Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ηρακλή Χαλκίδας το απόγευμα της Παρασκευής, αλλά βεβαίως το μυαλό όλων είναι στραμμένο στις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όμως το ματς είναι στε πρώτο πλάνο καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν ενώ ο Σωτήρης Σωτηρίου ακραίος της ομάδας, σχολιάζοντας τις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας τονίζει: “Μπαίνουμε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, με αρκετά σημαντικά παιχνίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση ώστε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε σαν ομάδα.

Βλέπουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά. Ξεκινάμε την Παρασκευή με τον Ηρακλή Χαλκίδας, που φέτος έχει αποδείξει ότι είναι ανταγωνιστικός. Θέλουμε την νίκη που θα μας δώσει ψυχολογία ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στην συνέχεια.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, που ήταν δίπλα μας στο δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, και θα ελπίζω να είναι κοντά μας και σε αυτόν τον αγώνα”.