Σε ρυθμούς πρωταθλήματος και ντέρμπι κινείται πλέον ο Πααθηναικός. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τους αγώνες της εθνικής,  αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση, και ο Μαρίνος Οζυουνίδης ξεκίνησε ηδη τη προετοιμασία της ομάδας.
Τα νέα ομως από την προπόνηση της Δευτέρας δεν ηταν καλά, και αυτό καθώς ο Δημήτρης Κουρμπέλης ένιωσε  ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο.
Προς το παρών βέβαια το μόνο που μένει είναι να κάνουν όλοι υπομονή για σήμερα, οταν και θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Κυριακής. Λόγω βροχής οι ποδοσφαιριστές  του Παναθηναικου έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και δεν βγήκαν καθόλου έξω, εξαιτίας της βροχής. Πάντως ο τεχνικός τω πρασίνων ακύρωσε  το ρεπό της Πέμπτης.
Οι Βιγιαφάνιες, Λουτσιάνο, Τσάβες, Μολέντο, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης που είχαν προβλήματα, υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Ο Ουζουνίδης περιμένει να μπουν από σήμερα στις προπονήσεις την Τρίτη οι Βιγιαφάνιες και Μολέντο, ενώ αναμένει να δει τι θα συμβεί με τους Κουλιμπαλί και Γιόχανσον,