Ενδεκάδα ανάγκης σκέφτεται να κατεβάσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο καθώς τα προβλήματα είναι πολλά. Τιμωρημένος ο Κουρμπέλης , "λαβωμένος" ο Βιγιαφάνιες και τον Κουλιμπαλί που υπέστη νέα θλάση στη δεξιά γάμπα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού άλλες δύο απώλειες. Ο Ροντρίγο Μολέδο, όπως όλα δείχνουν, δεν θα αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του πάνω απ’ το αριστερό φρύδι, ενω αμφίβολος είναι και ο Γιόχανσον που παραπονέθηκε για έντονες ενοχλήσεις. Μετά την προπόνηση έκανε μαγνητική.

Έτσι όπως έδειξε στην προπόνηση ο Μαρίνος Ουζουνίδης την θέση του Μολέδο, θα πάρει ο Κουτρουμπής, με παρτενέρ τον Κολοβέτσιο. Στην μεσαία γραμμή, αντί του Κουρμπέλη, θα ξεκινήσει δίπλα στον Σιλά ο Χίλιεμαρκ με τον Άλτμαν να ξεκινάει σε ελεύθερο ρόλο πίσω απ’ τον προωθημένο Μολίνς. Δεξια ο Αντονί Μουνιέ, αντί του "Βίγια", ενώ αριστερά θα διατηρηθεί ο Λουντ.

Στην αριστερή πλευρά της άμυνας θα παραμείνει ο Χουλτ. Δεν αποκλείεται εντούτοις, λόγω και της… περιρρέουσας ατμόσφαιρας που επικρατεί, αλλά και των οριακών σχέσεων που έχει πλέον ο μάνατζερ του παίκτη με τους "πράσινους", έχοντας… προαναγγείλει προσφυγή, να μείνει εντέλει εκτός ενδεκάδας, με τον Ινσούα να παίρνει τη θέση του. Αυτό βεβαίως είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Ουζουνίδης την τελευταία ώρα.