ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

Το πτώμα άγνωστου άνδρα βρέθηκε σήμερα στις 15.50 το απόγευμα σε αυλάκι κάτω από την γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας, στην Χαλκιδική.


Το πτώμα εντόπισε οδηγός διερχόμενου οχήματος ο οποίος και κάλεσε τις αρχές. 

Συγκεκριμένα, το πτώμα βρέθηκε 50 με 60 εκατ. εντός της θαλάσσιας περιοχής κάτω από την γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και ήταν αλυσοδεμένο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας φέρεται να είναι γύρω στα 55, ενώ φορούσε τζιν παντελόνι και μπλε πουκάμισο.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται πιθανότατα περί εγκληματικής ενέργειας.

Το Λιμενικό Σώμα διενεργεί έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ανανέωση 22:00

Από το Λιμενικό, ανακοινώθηκαν τα εξής:

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, από την Άμεση Δράση, απογευματινές ώρες σήμερα, για τον εντοπισμό σορού ανδρός στη θαλάσσια περιοχή Ν. Ποτίδαιας Χαλκιδικής.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη της ανωτέρω σορού,  αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 55 ετών, ύψους περίπου 1,75m, κανονικής σωματικής διάπλασης και γκρίζας κόμης. Η σορός έφερε τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού, ήταν ενδεδυμένη με παντελόνι τζιν χρώματος μπλε σκούρο και πουκάμισο χρώματος μπλε, ενώ το σώμα και το κεφάλι ήταν περιτυλιγμένα με αλυσίδα. Από σημείο της αλυσίδας στο ύψος της μέσης κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκε σχετικά το αρμόδιο τμήμα αναζητήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και όμορες Λιμενικές Αρχές, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, συνοδεία περιπολικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.