Μια καλή προπόνηση πριν τον ευρωπαϊκό αγώνα, έκανε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που με χαρακτηριστική άνεση κέρδισε τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών 30-15.

 Η ομάδα του Χρήστου Τζουβάρα, έδειξε από το ξεκίνημα πώς δεν θα έχει θέμα, καθώς η διαφορά κλάσης ηταν τεράστια. Μάλιστα ο Ελληνας τεχνικός χρησιμοποίησε πολλές παίκτριες του στην επανάληψη όταν ουσιαστικά το σκορ είχε κριθεί καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν σταθερά πάνω από τα 10 γκολ. Η εξέλιξη στο πρώτο μέρος: 7-1, 12-2, 15-3, 16-6 το ημίχρονο και στην επανάληψη 18-7, 21-9, 26-12, 28-13 και τελικό 30-15. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Καβαζοπούλου, Σελεμίδου, Παναγιωτίδου, Σαμολαδά. Ο ΠΑΟΚ έκανε το 4Χ4 και βρεθήκαν και πάλι μόνες πρώτες στην κορυφή της βαθμολογίας. Πολύ καλή απόδοση ειχε η 19χρονη Αναστασία Παναγιωτίδου, που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα του Χρήστου Τζουβάρα, θα κάνει ένα χαλάρωμα σήμερα και την Παρασκευή θα αναχωρήσει για την Βοσνια όπου και θα αντιμετωπίσει την Γεντιστβο Τούζλα την οποία και είχε κερδίσει με 24-17, και θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης.

Ένα σκορ, ναι μεν ασφαλείας, αλλά που σαφώς θέλει και προσοχή καθώς όλες αυτές οι χώρες που προήλθαν από τη διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας, έχουν μεγάλη παράδοση στο άθλημα και θεωρούνται σκληρές ομάδες. Στα αγωνιστικά η Νάνσυ Στρατάκηδεν έπαιξε καθώς δεν εχει ακόμη ολοκληρώσει την αποθεραπεία της, ενώ η αρχηγός της ομάδας Μυρτώ Νούλα, δεν έπαιξε καθώς ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους προσαγωγούς, ενώ όπως εγινε γνωστό δεν θα ταξιδέψει ούτε στην Βοσνία.

ΠΑΟΚ (Χρήστος Τζουβάρας): Μάστακα 1, Χατζηπαρασίδου 5, Γκάτζιου 3, Τσιομπάνου 4, Προκοπίδου, Μούρνου 2, Σεραφίμοβα, Στοϊκόβσκα 5, Νίκολιτς 1, Σελεμίδου, Καβαζοπούλου, Παναγιωτίδου 5, Τζούρισιτς 1, Τσαουσίδου 2, Κρίτζαλη, Σαμολαδά 1.

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Αλέξανδρος Ταρινίδης): Αναστασίου, Παρασκευαΐδου, Τρελοπούλου, Φράγκου 5, Ζιάκα 1, Ξηρίδου, Τροχίδου Χ. 2, Τροχίδου Ε., Παπαδοπούλου, Παντζαρτζή 3, Πυριτίδου, Λαζαρίδου 1, Παύλου 2, Ματζίρη, Τομίδου, Ντιμτσούδη 1.

Διαιτητές: Νάσκος-Στεφανίδης, Κόκκινη: 36:13 Ντιμτσούδη (τρία δίλεπτα), Δίλεπτα: 2-6, Πέναλτι: 5/9-0/0.