Μεγάλη νίκη, σπουδαία εμφάνιση, εκρηκτικός κόσμος. Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Γεντιστβο Τούζλα στο κλειστό της Μίκρας με 24-17.
Ήταν ο πρώτος αγώνας της φάσης των 32 του Challenge Cup και με την νίκη αυτή τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκριση τους στην επόμενη φάση. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα οι παίκτριες του ΠΑΟΚ ήταν κατά πολύ ανώτερες και έφτασαν σε μία άνετη νίκη. Στο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ ηταν μπροστά με 11-8, αλλά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του στην επανάληψη και με κορυφαία την Ματέα Σεραφίμοβα κάτω από την εστία, ανέβασε την διαφορά για να τελειώσει τον αγώνα με 7 γκολ διαφορά. Ένα ξεκάθαρο αβαντάζ πρόκρισης δηλαδή. Η ομάδα του Χρήστου Τζουβάρα ταξιδεύει το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Βοσνία για να δώσει το επαναληπτικό παιχνίδι που θα της δώσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση! Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτριες και η τεχνική ηγεσία δεν εφησυχάζουν και θα προετοιμαστούν κατάλληλα για τη ρεβάνς!

Xήστος Τζουβάρας: "Κάναμε μια μεγάλη νίκη"

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε: ΄Μπράβο στις αθλήτριες μου, Κάναμε μια μεγάλη νίκη, με μια καλη διαφορά. Πάμε να σφραγίσουμε με προσοχή την πρόκριση μας στην επόμενη φάση"

Δημήτρης Χασεκίδης: "Μπράβο σε όλους"

"Συγχαρητήρια στην ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την βοήθεια του. Θέλει προσοχή η ρεβάνς γιατί η αντίπαλος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα πάμε να τελειώσουμε την πρόκριση στη ρεβάνς"