Με το παιχνίδι ΠΑΟΚ- Παμβοχαικός ολοκληρώνετε το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ. 
Ο Δικέφαλος, θέλει μόνο νίκη με καλό βόλεϊ, για να ικανοποιήσει τους φίλους του, αλλά και να δείξει πώς βελτιώνεται σταθερά. Ο Ιταλός τεχνικός των Πρωταθλητών, Ντανιέλε Ρίτσι στις προπονήσεις της εβδομάδας και παράλληλα με τις ασκήσεις τακτικής, επισήμανε τα σημεία που χρειάζεται να βελτιωθούν ενόψει της αναμέτρησης με τον Παμβοχαϊκό. πρόσωπα του αγώνα οι Παναγιώτης Πελεκούδας και Θάνος Παπαδημητρίου.
Ο κεντρικός των ασπρόμαυρων υπήρξε αρχηγός στην ομάδα του Παμβοχαϊκού την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ενώ ο λίμπερο του Δικεφάλου αντικατέστησε τον Δημήτρη Γκαρά, ο οποίος ακολούθησε αντίστροφο δρομολόγιο, μετακομίζοντας από το Παλατάκι στο Βραχάτι. Μάλιστα ο Παπαδημητρίου μιλώντας για το συγκεκριμένο ματς σημείωσε μ,εταξύ άλλων: “Από τη θητεία μου στο Βραχάτι, θα μου μείνει η πολύ καλή παρουσία και πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, οι καλές συνθήκες που μας παρείχε ο σύλλογος ώστε για να δουλεύουμε απερίσπαστα και η εξατομικευμένη μορφή προπόνησης του κ. Δεληκώστα! Προερχόμαστε από δύο νίκες στις δυο πρώτες αγωνιστικές.
Παρόλα αυτά, η απόδοσή μας ακόμα δεν βρίσκεται στα επιθυμητά επίπεδα. Δουλεύουμε σκληρά γι’ αυτό και πιστεύω ότι από αγώνα σε αγώνα θα βελτιωνόμαστε διαρκώς. Για τον αγώνα της Δευτέρας δεν νομίζω πως χωρούν χαρακτηρισμοί. Πρέπει να επικεντρωθούμε περισσότερο στην δική μας απόδοση, καθώς θεωρώ πως αυτή θα κρίνει την έκβασή του”.  Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2.