Η πληροφορία που αναφέραμε χθες για την απόφαση της ΕΟΠΕ και της ΕΣΑΠ για τους 5 ξένους, δεν σόκαρε τον ΠΑΟΚ.
Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Άλλωστε κάποιες ώρες νωρίτερα ο ίδιος ο Αντώνης Τσαλόπουλος στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας είχε αναφερθεί στην απόφαση εξαπολύοντας επίθεση κατά της ΕΟΠΕ και της ΕΣΑΠ.

Αυτό που ενοχλεί τον ΠΑΟΚ είναι το γεγονός πώς όλο το θέμα δημιουργήθηκε από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έκλεισε πρώτα τους παίκτες του, και στην συνέχεια κίνησε όλο το θέμα. Η απόφαση δηλαδή είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ο μόνος κερδισμένος. Θα μπορούσαν δηλαδή και οι άλλες ομάδες να είχαν δεχθεί την νέα απόφαση, αν αυτή είχε ληφθεί νωρίτερα από την μεταγραφική περίοδο και η κάθε ομάδα έχει κάνει τον προγραμματισμό της.

Πλέον ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, πέρα, από το να ετοιμάσει την ομάδα του και να δώσει τις απαντήσει εντός του αγωνιστικού χώρου. Αν μάλιστα χρειαστούν διορθωτικές κινήσεις αυτές θα γίνουν, όπως άλλωστε έγιναν και την περσινή περίοδο. Στα αγωνιστικά δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό πέρα από την προπόνηση της ομάδας που συνεχίζετε καθημερινά. Άλλωστε το λίγκ Κάπ είναι μπροστά και ο Ελγκέτα θέλει να έχει πανέτοιμη την ομάδα. Ο Γκόμεζ ανεβαίνει αλλά ακόμη δεν είναι στο επιθυμητό για αυτόν επίπεδο.

O διεθνής πασαδόρος του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής, μιλώντας για την νέα σεζόν είπε: "Έγιναν κάποιες αλλαγές στην ομάδα, η οποία έχει τους ίδιους στόχους. Θέλουμε να υλοποιήσουμε όλους μας τους στόχους στον εσωτερικό χώρο και ότι καλύτερο στο Τσάμπιονς Λίγκ. Θα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, πολλές ομάδες ενισχύθηκαν, αλλά εμείς δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι. Η περσινή χρονιά ήταν πολύ περίεργη, για εμάς, είχαμε πολλούς τραυματισμούς και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με μειονέκτημα έδρας και με τραυματισμούς. "