Με κεκτημένη ταχύτητα από το «διπλό» στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα από άλλη μια δύσκολη έδρα, επικρατώντας στα Πηγάδια της Ξάνθης με 2-0 για την 9η αγωνιστική και παραμένοντας πρώτος, άσχετα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.


Με τον Ουάρντα δραστήριο στη δημιουργία, οι φιλοξενούμενοι και ευκαιρίες έχασαν και επικράτησαν και στα δύο ημίχρονα -εκτός από τα πρώτα 10 λεπτά του β μέρους.

Το 1-0 έκανε ο Ουάρντα, που πέρασε την μπάλα από το τείχος σε εκτέλεση φάουλ και νίκησε τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος φέρει σημαντική ευθύνη μιας και δέχθηκε το γκολ στη γωνία που επιτηρούσε. Στο 83ο λεπτό ο Ντιγκινί με ωραίο εν κινήσει σουτ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, έγραψε το 0-2 και διασφάλισε τη νίκη του Ατρόμητου, αφήνοντας την Ξάνθη χωρίς νίκη φέτος στο γήπεδό της και χωρίς τρίποντο για πέμπτο σερί παιχνίδι.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Ξάνθη Arena
Γκολ: - / 41' Ουάρντα, 83' Ντιγκινί


Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (ΕΠΣ Λάρισας) Βοηθοί: Δημήτριος Γκάγκας (ΕΠΣ Λάρισας), Αϊχάν Χούσκογλου (ΕΠΣ Θράκης)
Kίτρινες: 28' Μπαξεβανίδης, 64' Κίκε, 76' Μπρίτο / 20' Γιαννούλης, 55' Μάντσον, 76' Γιαννιώτης
Κόκκινες: - / - 

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο, Μεχία, Ντε Λούκας (58' Ορφανίδης), Λουσέρο, Μπρίτο, Κίκε (65' Ρότσε), Γέντρισεκ (58' Τριάδης).
Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον (86' Ούμπιδες), Βασιλακάκης, Ουάρντα (72' Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Ντάουντα (78' Μανούσος).