Ο Αγγελος Αναστασιάδης μίλησε για τον προσωπικό αγώνα που δίνει, για το παρελθόν του στον ΠΑΟΚ και το τι σημαίνει να είσαι προπονητής στο «Δικέφαλο». Η σύζυγός του Βιβή αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια ένα πρόβλημα με την καρδιά της.
Ο ίδιος μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι Novasports υποστήριξε πως θα γίνει δότης οργάνων.

«Η γυναίκα μου είναι δότης. Τώρα θα γίνω και εγώ. Και ελπίζω να γίνουμε όλοι δότες για να σώσουμε ζωές. Υπάρχει και ένα θέμα με την εκκλησία. Τη δική μου σχέση με την εκκλησία, την γνωρίζετε όλοι. Μου είπαν γιατροί ότι η εκκλησία είναι μια τροχοπέδη… Και θα πρέπει να δώσει η εκκλησία το έναυσμα. Δε λέει όχι, δε λέει και ναι. Πρέπει να πει "ναι"! Θα προσπαθήσω να κάνω έκκληση για να γίνει και αυτό. Θα ξεκινήσω μια καμπάνια και μέσω της εθνικής ομάδας. Και θα πρέπει να γίνει και συζήτηση στη Βουλή», τόνισε και αναφέρθηκε στο παρελθόν του ΠΑΟΚ.

Για τη διοίκηση Παντελάκη είπε:

«Αυτοί είχαν παντρευτεί τον ΠΑΟΚ και αυτό γαλούχησαν και εμάς. Δηλαδή εμείς στην ουσία παντρευτήκαμε τον ΠΑΟΚ. Ο Αποστολίδης, ο Κούδας όλα τα παιδιά που ξεκινήσαμε από μικροί και γνωρίζανε τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Έμπαιναν όλοι σε ένα καλούπι πάνω, σε μία φιλοσοφία που δεν μπορούσε να την ανοίξει κανείς. Διότι οι από πάνω αν τους άνοιγες την καρδιά έλεγε ΠΑΟΚ».


Για το όνειρο του να γίνει προπονητής του ΠΑΟΚ που εκπληρώθηκε:

«Εγώ ήθελα να γίνω μία ημέρα προπονητής στον ΠΑΟΚ και ας με διώξουν, ρε παιδί μου. Καταλαβαίνετε τη χαρά μου και την ικανοποίηση μου για τα όσα πετύχαμε. Βέβαια με πολλές αντίξοες συνθήκες. Εμείς τον πήραμε τον Αναστασιάδη και μετά το καλοκαίρι θα πάμε να πάρουμε έναν μεγάλο προπονητή. Μεγάλο προπονητή όμως τι εννοούσαν σε ηλικία γιατί το μεγάλος προπονητής είναι ένα μεγάλο θέμα, έχει σημασία από το ποιος είσαι και τι κάνεις. Με αυτό λοιπόν μπήκα και όταν πας στα αποδυτήρια και το διαβάζει ο ποδοσφαιριστής λέει τι είναι αυτός, αυτόν θα τον διώξουν σε δύο μήνες. Έπρεπε λοιπόν να διαχειριστώ και αυτό. Ποτέ δεν πήγα στον ΠΑΟΚ με άλλες συνθήκες εγώ».

Για το ΠΑΟΚ:

«Κανονικά έπρεπε να γράψω ένα βιβλίο. Από την πρώτη η ημέρα που μπήκα το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ».