Ο Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Βάλτερ Στέχελ, και η σύζυγός του παρέθεσαν την Τρίτη 3 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki Hotel δεξίωση επ΄ ευκαιρία της Ημέρας της Γερμανικής Ενότητας.


Στη δεξίωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό, εκπρόσωποι των Αρχών της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, o Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας, κ. Δαυίδ Σαλτιέλ, ο κ. Χάιντς Κούνιο, εκπρόσωποι επιμελητηρίων, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας, εκπρόσωποι Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών, εκπρόσωποι του Προξενικού Σώματος της πόλης, μεταξύ αυτών η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ, κα Ρεβέκκα Φόνγκ, εκπρόσωποι γερμανικών και ελληνογερμανικών φορέων και συλλόγων, μέλη της γερμανικής παροικίας και πολλοί άλλοι.

Η Ορχήστρα της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης ανέλαβε το μουσικό μέρος της εκδήλωσης. Στην επάνω φωτογραφία, η Ορχήστρα της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και δεξιά ο Γενικός Πρόξενος με τη σύζυγό του και τον καθηγητή μουσικών της Γερμανική Σχολής, κ. Μίχαελ Στιρ.




Ο Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατία της Γερμανίας, κ. Βάλτερ Στέχελ, απευθύνει χαιρετισμό.



Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης απευθύνει χαιρετισμό, αριστερά στη φωτο ο Γενικός Πρόξενος κ. Βάλτερ Στέχελ.



Από αριστερά προς δεξιά Ο Γεν. Πρόξενος κ. Βάλτερ Στέχελ με τη σύζυγό του, ο Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας κ. Δαυίδ Σαλτιέλ και η Πρόξενος του Γεν. Προξενείου της Γερμανίας, κ. Ανίτα Ένγκλερτ-Ζέρμπιν με το σύζυγό της.



Από αριστερά προς δεξιά, ο κύριος Χάιντς Κούνιο με τη σύζυγό του και ο Γεν. Πρόξενος της Γερμανίας κ. Βάλτερ Στέχελ



Από αριστερά προς τα δεξιά, η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ κ. Ρεβέκκα Γόνγκ, ο επίτιμος Πρόξενος της Ισπανίας κ. Σάμουελ Ναχμία, ο επίτιμος Πρόξενος της Φινλανδίας κ. Μάρκο Σουαμαλάιεν, ο Γενικός Πρόξενος της Γερμανίας κ. Βάλτερ Στέχελ, η επίτιμη Πρόξενος της Ιορδανίας κ. Δέσποινα Μαντά, η επίτιμη Πρόξενος της Δημοκρατίας της Τσεχίας κ. Μαργαρίτα Ιγνατιάδου, ο κ. Κώστας Κατσάνος από την Υπηρεσία Διεθνών Σχέσεων ΥΠΕΞ στη Θεσσαλονίκη με τη σύζυγό του και ο επίτιμος Πρόξενος του Λουξεμβούργου κ. Γιάννης Βεργίνης.