«Τα ψέματα και τα σκάνδαλα του κ. Καμμένου δεν έχουν τέλος» αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή της πρόσφατες αποκαλύψεις για τα ποσά που ξόδεψε και τον τρόπο που πλήρωσε ο υπουργός Άμυνας τη διαμονή του στο Λονδίνο.Ειδικότερα, όπως αποδεικνύει η απόδειξη πληρωμής που δημοσιεύουν σήμερα τα Παραπολιτικά, ο κ. Καμμένος φαίνεται ότι πλήρωσε το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε στο Λονδίνο με μετρητά, και όχι με την πιστωτική του κάρτα όπως διαβεβαίωσε την ολομέλεια κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε τη Δευτέρα.
«Τώρα αποδεικνύεται ότι κυκλοφορούσε σε καζίνο στο εξωτερικό, πληρώνοντας με μετρητά που δεν δικαιολογούνται σε περίοδο capital control, ξοδεύοντας σε ένα Σαββατοκύριακο τα μισά χρήματα από αυτά που δηλώνει στο πόθεν έσχες», επισημαίνει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της, συμπληρώνοντας ότι «η κατακραυγή του ελληνικού λαού για την προκλητικότητά του είναι καθολική».

Και καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση: «Ο κ. Τσίπρας είναι, πλέον, εξίσου εκτεθειμένος γιατί τον καλύπτει και συνεχίζει το συνεταιρισμό τους, για να παραμείνουν στην εξουσία. Άλλωστε, αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε».