Μετ' εμποδίων αρχίζει η εβδομάδα για τους οδηγούς που θα κινηθούν αύριο Δευτέρα 25 του μηνός από τις 7.30 το πρωί στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης στην εθνική οδό. Θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.


Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εργασίες συντήρησης, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες:

α) Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών στο ρεύμα προς Ν. Μουδανιά και συγκεκριμένα από χιλιομετρική θέση 16+00 (τυφλή γέφυρα Παπαδόπουλου) έως χιλιομετρική θέση 17+00, με αποκλεισμό δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και μεσαία).

β) Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών στο ρεύμα προς Ν. Μουδανιά και συγκεκριμένα από τον κόμβο Ρυσίου έως τον κόμβο Καρδίας, με αποκλεισμό δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και μεσαία).

γ) Εργασίες ανανέωσης της διαγράμμισης (οριογραμμών και ενδιάμεσων λωρίδων) του ασφαλτοτάπητα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών από τον κόμβο Βούλγαρη έως τον κόμβο Ρυσίου.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί ως εξής:

α) για τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 αναμένεται να εκτελεστούν οι ασφαλτικές εργασίες στη χιλιομετρική θέση 16+00 της Εθνικής οδού

β) για την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017 έως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 αναμένεται να εκτελεστούν οι ασφαλτικές εργασίες στο οδικό τμήμα από τον κόμβο Ρυσίου έως τον κόμβο Καρδίας

γ) για τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 έως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 αναμένεται να εκτελεστούν οι εργασίες διαγράμμισης (από Ρύσιο προς Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια από Θεσσαλονίκη προς Ρύσιο).

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης για τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σχετικά με την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των εργασιών.