Το Ολυμπιακό Μουσείο, με την έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς, υποδέχεται τους μικρούς του φίλους στα εκπαιδευτικά του εργαστήρια, όπου η βιωματική και ενεργητική μάθηση των παιδιών γίνεται με ξεχωριστό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό τρόπο. 


Το  Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου γιορτάζουμε την έναρξη του Α’ κύκλου των εργαστηρίων μας, με το εργαστήριο Μαγειρικής και Υγιεινής Διατροφής όπου οι μικροί μας σεφ θα αναζητήσουν νέους γαστρονομικούς πειραματισμούς μαθαίνοντας να δημιουργούν τα πιο νόστιμα και εντυπωσιακά πρωινά γεύματα. 

Οι μικροί εξερευνητές του εργαστηρίου Ολυμπιακής Παιδείας  βρίσκονται σε ετοιμότητα να ανακαλύψουν τα μυστικά των Ολυμπιακών Αγώνων και να δοκιμαστούν σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα. Με την ομάδα μας να μεγαλώνει, ανανεώνουμε και εμπλουτίζουμε το πρόγραμμά μας. με έναν νέο κύκλο εργαστηρίων Μόδας-Catwalk για ενήλικες, με παράλληλη δυνατότητα, για τις μαμάδες που θα το παρακολουθήσουν, δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά τους. 

Έτσι, το εργαστήριο υποδέχεται, κάθε 1η και 3η Δευτέρα του μήνα, όλους όσους θέλουν να δημιουργήσουν εμπνευσμένα και πρωτότυπα σχέδια και ρούχα, γνωρίζοντας τον συναρπαστικό κόσμο της μόδας.

Η διασκέδαση ξεκινά στο Ολυμπιακό Μουσείο!!!

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 
Για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, κάθε Σάββατο 10:00-12:00 και κάθε  Δευτέρα 18:30-20:00

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Για παιδιά ηλικίας 7-10 ετών, κάθε Σάββατο 12:30-14:30

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΔΑΣ-CATWALK
Για ενήλικες, κάθε 1η και 3η Δευτέρα 18:30-20:00 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
Για παιδιά ηλικίας 3-5 ετών, κάθε Δευτέρα 18:30-20:00