Ζευγάρι το οποίο κατηγορείται ότι σκότωσε μια γυναίκα, σκοπεύοντας, όπως όλα δείχνουν, να την φάει, συνελήφθη στη νότια Ρωσία, αφού οι προθέσεις του αποκαλύφθηκαν από τις σέλφι που τράβηξαν με μέρη του άψυχου σώματος της γυναίκας, το οποίο είχαν τεμαχίσει, έγινε γνωστό από τις ρωσικές αρχές.
Στις αρχές Σεπτεμβρίου στη περιοχή Κρασνοντάρ, ένας άνδρας 35 ετών και η σύζυγός του διαπληκτίστηκαν με γυναίκα, την οποία είχαν μόλις γνωρίσει, όπως επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου της Επιτροπής Έρευνας, που αναλαμβάνει τις σημαντικές υποθέσεις στη Ρωσία.

«Ο άνδρας σκότωσε τη νέα τους γνωριμία και τεμάχισε το σώμα της, κρύβοντας κάποια μέλη της στην περιοχή του εγκλήματος και παίρνοντας μαζί του κάποια άλλα», διευκρίνισε ο ίδιος.

Κατόπιν, ο 35χρονος φαίνεται ότι τράβηξε φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο, ποζάροντας με το διαμελισμένο θύμα. Το κινητό μαζί με τις φωτογραφίες βρέθηκε στον δρόμο τρεις ημέρες αργότερα από εργάτες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Το ζευγάρι συνελήφθη και «μέλη σώματος που είχαν τοποθετηθεί σε διάλυμα άλατος» κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών στην οικία του.

Επιπλέον, οι αρχές κατέσχεσαν κομμάτια κρέατος «άγνωστης προέλευσης» από την κουζίνα τους.

Ειδικοί κλήθηκαν να ερευνήσουν εάν πρόκειται για ανθρώπινη σάρκα ή κάποιο άλλο ζωικό κρέας, συμπληρώνεται.

Όπως αναφέρουν πηγές που επικαλέστηκαν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι επιδιδόταν στον κανιβαλισμό εδώ και χρόνια και έχει διαπράξει πολλούς φόνους.