Τραγωδία στην άσφαλτο. Δυο νέοι άνθρωποι σκοτώθηκαν, μαζί με έναν 51χρονο, ενώ μια 18χρονη χαροπαλεύει στο νοσοκομείο!


Στις 4 τα ξημερώματα όχημα το οποίο οδηγούσε 67χρονος τουρίστας και στο οποίο επέβαινε η σύζυγός του, εμβόλισε δύο μοτοσυκλέτες στις οποίες επέβαιναν 4 αναβάτες έξω από το Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο αναβάτες, άνδρες ηλικίας 22 και 28 ετών που οδηγούσαν τις μοτοσικλέτες, έχασαν επί τόπου τη ζωή τους ενώ οι άλλοι δύο διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της πόλης όπου ο ένας, άνδρας 51 ετών, πατέρας του 22χρονου οδηγού(ή θείος σύμφωνα με άλλες πληροφορίες), επίσης εξέπνευσε. Ο τέταρτος αναβάτης, μια νεαρή γυναίκα 18 χρόνων, που επέβαινε στη δεύτερη μοτοσικλέτα, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πως ακριβώς συνέβη το τροχαίο με τις αρχές να διερευνούν τα αίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ι.Χ. κινούνταν επί της Μ. Ανδρόνικου κι ο οδηγός, από την δεύτερη λωρίδα, έστριψε αριστερά στην 3ης Σεπτεμβρίου. Οι μηχανές έρχονταν από την αριστερή λωρίδα και ο 67χρονος οδηγός του Ι.Χ. δεν κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημά του. Άλλες πληροφορίες θέλουν τους οδηγούς των μοτοσικλετών να κατεβαίνουν από την Λ. Στρατού προς την παραλιακή και το Ι.Χ. να κάνει την αντίθετη πορεία και να κατευθύνεται στην Μ. Ανδρόνικου.

Σημειώνεται πως το Ι.Χ το οποίο ενεπλάκη στο τροχαίο φέρει τσέχικες πινακίδες.