Αποτέλεσμα εικόνας για Λουτσέσκου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς και την πρόσληψη του πρώην προπονητή της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέκου, αναφέροντας αναλυτικά: 


«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόφασή της για αλλαγή προπονητή. Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς είναι ένας καλός προπονητής, αλλά όχι αυτός που χρειάζεται η ομάδα στην παρούσα φάση. Σε αυτή την κοινή απόφαση κατέληξαν η διοίκηση και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, οι οποίοι αναλαμβάνουν και την πλήρη ευθύνη, απόφαση που τελικά αποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης. Την δεδομένη χρονική στιγμή η ιδανική λύση είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα. Γνωρίζει το πρωτάθλημα, ήταν εξ αρχής στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων με το τέλος της προηγούμενης σεζόν και έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους υψηλότερους στόχους. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να βρίσκεται σε λίγο στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα, δε, με τους «ασπρόμαυρους», στην επαφή για να αναλάβει την ομάδα, δεν κρύφτηκε πίσω από τη δικαιολογία του λίγου χρόνου για να δεσμευθεί για τους υψηλούς στόχους του «Δικεφάλου». Για το λόγο αυτό η συμφωνία για το συμβόλαιο του ήταν χωρίς διαπραγματεύσεις, παρά μόνο για τα μπόνους επίτευξης στόχων.