Δε θα μοιράσει υποσχέσεις, στη ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας. Αντίθετα, θα καταγράψει τα επιτεύγματα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.


Αυτό είπε ο Σωκράτης Φάμελλος κι επιβεβαίωσε, έτσι, δημοσίευμα του salonicanews από τις 14 Αυγούστου.

Στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ, στις 9 Σεπτεμβρίου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει κάτι διαφορετικό από το παρελθόν να πει καθώς θα κάνει απολογισμό πεπραγμένων, κάτι που δεν έκανε κανείς μέχρι τώρα, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM".

Στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί στο μετρό (έβαλε μέσα και τις... σήραγγες των Τεμπών), για τον "δημόσιο" ΟΑΣΘ, ακόμη και για το ότι "έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για το λιμάνι". 

"Κάποια στιγμή, αυτή η συζήτηση για το τι θα εξαγγείλει και τι θα δώσει ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη είχε αρχίσει να ενοχλεί τους Θεσσαλονικείς γιατί μας περνούσαν για ιθαγενείς και μας έφερναν χάντρες και καθρεφτάκια μιας και πολλές φορές είχαμε γίνει μάρτυρες εξαγγελιών που ποτέ δεν είχαν υλοποιηθεί για την πόλη μας" σημείωσε ο κ. Φάμελλος.

Φυσικά θυμήθηκε "το αμαρτωλό παρελθόν της ΝΔ", την Ζίμενς, το Ερρίκος Ντινάν κι όλα τα υπόλοιπα. Ξέχασε, όμως, να πει κάτι για το δημοψήφισμα για το νερό, στο οποίο είχε πρωτοστατήσει. Λέτε να γνωρίζει κάτι περισσότερο από εμάς;