Η Τσακίρης, παρουσιάζει τη νέα σειρά chips περιορισμένης παραγωγής, από 100% διαλεχτή φυσική πατάτα Νάξου. Εμπλουτίζει τη γκάμα προϊόντων της, από 100% ελληνική πατάτα, μέσα από μία γευστική σειρά chips με μοναδικό χαρακτήρα και ξεχωριστή γεύση. 


Τα πατατάκια από τη Νάξο με έντονο τοπικό χαρακτήρα, αναδεικνύουν το ξεχωριστό προϊόν αυτής της περιοχής, ενισχύοντας παράλληλα την τοπική οικονομία και παραγωγή. 

Η Νάξος, χάρη στο εξαιρετικό κλίμα και το πλούσιο έδαφός της, φημίζεται για την ιδιαίτερη ποικιλία πατάτας που παράγει, που ξεχωρίζει για τη γεμάτη γεύση της και έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη! Πρόσφατα, στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Πατάτας, η πατάτα Νάξου κατέκτησε το ρεκόρ Γκίνες, καθώς οι παραγωγοί της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Νάξου, με τη βοήθεια των κατοίκων, τηγάνισαν 554 κιλά πατάτας. Πλήθος κατοίκων και επισκεπτών περίμεναν υπομονετικά μέχρι να πιστοποιηθεί το τελικό βάρος και στη συνέχεια να απολαύσουν ένα από τα πιο φημισμένα ελληνικά Π.Ο.Π προϊόντα.

Αναζητήστε την απόλυτη εμπειρία των chips μέσα σε μια συσκευασία που θα σας «ταξιδέψει» στην Ελλάδα. Το μπλε του ελληνικού ουρανού και οι χαρακτηριστικοί ανεμόμυλοι της Νάξου κοσμούν τη νέα συσκευασία των τσιπς, τα οποία σίγουρα θα γίνουν η νέα αγαπημένη σας συνήθεια!


Σχετικά με την ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΒΕΕ


Η TΣΑΚΙΡΗΣ ΑΒΕΕ είναι η πρώτη ελληνική εταιρία παραγωγής chips και η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία snacks πατάτας στην ελληνική αγορά. Με μακρόχρονη παράδοση στην παραγωγή chips υψηλής ποιότητας στη Ελλάδα, που ξεκινά από το 1954, και ως θυγατρική εταιρία της Coca-Cola Τρία Έψιλον από το 2004, η εταιρία σήμερα έχει επεκταθεί ευρύτερα στην αγορά των snacks, με ευρεία γκάμα νέων προϊόντων chips. Με γνώμονα την εξέλιξη της κληρονομιάς TSAKIRIS και με σεβασμό στις διατροφικές απαιτήσεις του ελληνικού καταναλωτικού κοινού, κάθε ηλικίας, η μάρκα σταθερά επενδύει σε καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα σνακ με ελληνική ταυτότητα, επιλεγμένες πρώτες ύλες και διεθνείς προδιαγραφές παραγωγής.

Όλα τα προϊόντα πατάτας TSAKIRIS παράγονται σε μία σύγχρονη βιομηχανική εγκατάσταση 25.000 τ.μ. με έδρα την Αταλάντη Φθιώτιδας. Τα Τsakiris Chips, μία από τις πιο αγαπημένες μάρκες των Ελλήνων καταναλωτών, διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, τις άριστες πρώτες ύλες και φυσικά την αξεπέραστη τραγανή γεύση της φυσικής πατάτας. Η ποικιλία των προϊόντων TSAKIRIS περιλαμβάνει, τα Tsakiris Classics Αλάτι και Ρίγανη, all-time flavour από το 1954, τα Tsakiris Sticks, τα πρώτα πατατάκια σε μορφή sticks στην ελληνική αγορά, τη σειρά Tsakiris Chips «Γεύσεις από Ελλάδα» με συνταγές και συστατικά από δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, το Tsakiris Τρυπάτο, το καινοτόμο πατατάκι από παχύ φιλέτο chip, με μοναδικό τρυπητό σχήμα και έξτρα τραγανή υφή, σε 3 γεύσεις: Αλάτι, Smokey BBQ, Spicy Pizza καθώς και τα τραγανά Tsakiris Κυματιστά, που μπορείτε να τα απολαύσετε στις γεύσεις Αλάτι, Ρίγανη και Barbeque.

Η ΤΣΑΚΙΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε., με μακρόχρονη παράδοση, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων, χρησιμοποιώντας πάντοτε επιλεγμένες πρώτες ύλες, καθώς και στη συνεργασία της με τοπικούς Έλληνες παραγωγούς, στηρίζοντας την τοπική οικονομία και αξιοποιώντας συνεργασίες με ελληνικούς συνεταιρισμούς. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιείται συνεχής αναβάθμιση του εργοστασίου της εταιρείας στην Αταλάντη Φθιώτιδας, τόσο σε επίπεδο ποιότητας και διαδικασιών, όσο και σε επίπεδο περιβαλλοντικών επιδόσεων, εφαρμόζοντας νέες τεχνολογίες, πιο φιλικές προς το περιβάλλον.