Η παράσταση «Στο φαλιμέντο του κόσμου», στηριγμένη στα τραγούδια και τα κείμενα του Νικόλα Άσιμου, ανεβαίνει στις 9 Αύγουστου στο Θέατρο Κήπου Θεσσαλονίκης.
 


Οι δημιουργοί της παράστασης επισημαίνουν: «Πως γίνεται αυτός ο Τρελός των Εξαρχείων , ο πλανόδιος Θεατρίνος των δρόμων... αυτή η ενοχλητική μύγα στα ρουθούνια της όποιας εξουσίας ... σχεδόν τριάντα χρόνια μετά την τελευταία του “απόδραση” να έχει Σήμερα κάτι να μας πει ,για το Φαλιμέντο του κόσμου ... Σχεδόν προφητικά τα λόγια και τα τραγούδια του, μόνο ¨Χρεωκοπημένα” δεν είναι ... Αντιθέτως αποκτούν το βαθύτερο νόημα τους καθώς ο Χρόνος τους δίνει το δαχτυλίδι της επιβεβαίωσης . Είναι αυτό που λέμε “ήρθες στα λόγια μου”. Μόνο που στη δική του περίπτωση, μάλλον εμείς, πήγαμε στα δικά του».

Και για του... λόγου το αληθές, θυμίζουν: “Ξεπουληθήκαμε στο Γιουσουρούμ ; Για ένα κουστούμ ...”  «Θα είσαι με μπαταρία ; να εκτελείς εργασία ...»  “Θα το δείξει ο καιρός”...

Τέσσερις  μουσικοί και ένας ηθοποιός σας καλούν να θυμηθείτε ή και να γνωρίσετε τον κόσμο αυτού του τόσο “ξεχωριστού” καλλιτέχνη μέσα από κείμενα του Νικόλα, (που περιέχονται στο βιβλίο του  «Αναζητώντας Κροκανθρώπους») , επιλογή από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια και προβολή οπτικοακουστικού υλικού.

Τελικά... Venceremos ή Kατα-κατά-Καταρρέουμε; 

Η ταυτότητα της παράστασης
“Στο φαλιμέντο του κόσμου”
Μουσικοθεατρική παράσταση αφιέρωμα
Στον ρόλο του ΕΤΣΙ: Ο Λεωνίδας Κακούρης.
Μαζί του, οι Mουσικοί:
Βαγγέλης Καζαντζής
Δημήτρης Χατζηδημητρίου  και
Διονύσης Μακρής.
Συμμετέχει η Κατερίνα Μακαβού.

Παράσταση: Τετάρτη 9 Αυγούστου, ώρα 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 13 γενική είσοδος & 10 μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων) Σημείο προπώλησης: Ταμείο θεάτρου, Σάρωθρον, ticket hour, Καταστήματα Γερμανός, Καταστήματα Cosmote, viva.gr, gooddeals.gr

Πληροφορίες – Κρατήσεις: Αρβανιτίδου Χρύσα, 2310257218-9, 6986713300