Ο Ανδρέας Μανδρίνος, αναλαμβάνει χρέη προέδρου στην Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, όπως προέκυψε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 14 Ιουνίου.


Οι εκλογές έγιναν στο πλαίσιο της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΞΘ και η νέα σύνθεσή του ΔΣ έχει ως εξής: Πρόεδρος Ανδρέας Μανδρίνος, Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Τορνιβούκας, Γενικός Γραμματέας Σωκράτης Κίρτσιος, Ταμίας Δημήτριος Σιμιακός, Έφορος Καλλιόπη Αρβανιτίδου, Μέλη Σοφία Μπρόβα και Χρήστος Καλιακάτσος.

Ο κ. Μανδρίνος, αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την ?εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του?, τόνισε:

"Μεγάλη η ευθύνη αλλά να είστε σίγουροι ότι το ήθος, οι αξίες, η εντιμότητα και η ανιδιοτέλεια των επί τριάντα τρία έτη προκατόχων μου, Αριστοτέλη Θωμόπουλου και Βασίλειου Μπρόβα, θα διατηρηθούν ως κόρη οφθαλμού. Η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης θα εξακολουθήσει να στηρίζει την τοπική οικονομία και να συμβάλλει δυναμικά στην ανάπτυξη της περιοχής. Το οφείλει στους ξενοδόχους της, στους εργαζόμενους στον τουριστικό τομέα, το οφείλει στους ανθρώπους της και στους επισκέπτες της". Σημειώνεται, ότι η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής και λήγει το 2020.