Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017._

Στη φυλακή βρίσκονται, ήδη, οι δυο εγκέφαλοι σπείρας διακίνησης ναρκωτικών, όμως η... επιχείρησή τους συνέχιζε τις δραστηριότητές της!


Ο λόγος για έναν Έλληνα 49 χρόνων κι ένας 42χρονο αλλοδαπό. Παρά το ότι έχουν συλληφθεί για άλλη περίπτωση και κρατούνται στις φυλακές ως τη δίκη τους, η «επιχείρηση» που είχαν στήσει συνέχιζε τις δραστηριότητές της στην Αθήνα.

Αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη έφθασαν στα ίχνη των τριών μελών της σπείρας, που είναι αλλοδαποί ηλικίας 33, 39 και 45 χρόνων και τους συνέλαβαν στην Αθήνα  Στην κατοχή τους, αλλά και σε σπίτια και αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν βρήκαν ένα κιλό και 240 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο κιλά και 40 γραμμάρια ηρωίνης, 1.850 ευρώ, έξι κινητά τηλέφωνα, τέσσερα πακέτα καρτοκινητής τηλεφωνίας και τρία Ι.Χ. επιβατηγά αυτοκίνητα.

Για την υπόθεση συνεργάστηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και Λιμενικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Ελληνικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.  

Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς αναζητείται 48χρονος, μέλος της σπείρας.


Εναντίον όλων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Εγκληματικής Συμμορίας» και της παράβασης Νόμου «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών». Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.