Κυριακή, 12/3/2017._

 

Ο διπρόσωπος Άρης, με πολύ άγχος και πολύ κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε τελικά να πάρει τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς της νίκης απέναντι στον Κισσαμικό (1-0) και μείωσε στους έξι την διαφορά του από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης.

 

Ο Πίτου Γκαρσία πέτυχε το γκολ της νίκης στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Άρη να έχει την ευκαιρία να “καθαρίσει” το ματς από το πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε (πολλά) γκολ την υπεροχή του.

 

Στο δεύτερο 45λεπτο, η αναγκαστική αλλαγή του Τάτου προκάλεσε πολλά προβλήματα στους κιτρινόμαυρους, την ώρα που ο Κισσαμικός κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο κι άρχισε να “πιστεύει” στην ισοφάριση. Και μπορεί ο Άρης να έχασε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Ίλιτς για να πάρει πιο εύκολα το ματς, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι τον πίεσαν και για ένα διάστημα τον έκλεισαν στα καρέ του, δίνοντας διαστάσεις… θρίλερ στο παιχνίδι.

 

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, ωστόσο, άντεξε, πήρε την πολύτιμη νίκη, αλλά είναι ξεκάθαρο, πως υπάρχει πρόβλημα. Είτε φυσικής κατάστασης, είτε ακόμη δεν έχει καταφέρει ο νέος προπονητής να περάσει αυτά που θέλει στην ομάδα.

 

Σε κάθε περίπτωση, σήμερα, το αποτέλεσμα είναι εκείνο που μετράει…

 

Η ταυτότητα του αγώνα

 

ΣΚΟΡΕΡ: 31′ Πίτου Γκαρσία

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάδης (Καστοριάς)

ΒΟΗΘΟΙ:  Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Στεφούλης (Γρεβενών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 24′ Τιάγκο Σίλβα, 76′ Καπνίδης

Οι συνθέσεις

Άρης (Ν. Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Τσουμάνης, Σόουζα, Χαριτωνίδης (68′ Ιντζίδης), Παυλίδης, Πίτου, Τάτος (46′ Νέτο), Μπαργκάν, Ανάκογλου (61′ Καπνίδης), Ίλιτς

Κισσαμικός (Σπ. Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Γκούμας, Κουρέλλας, Τσερκέζος (84′ Ψιάνος), Παντελάκης, Μαρτίνεζ, Μάντζης (68′ Στογιάνοφ), Μπουγαϊδης, Νικολτσής, Τιάγκο Σίλβα, Θέος (64′ Μίλιτς)