ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 19/2/2017._

Τα «σπασμένα» της Σάλκε πλήρωσε η Βέροια  σήμερα στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να τις επιβάλλεται ολοκληρωτικά με , έχοντας σε μεγάλη μέρα τα μεταγραφικά του αποκτήματα που έκαναν…πάρτι από την μέση και μπροστά. 


Χαρακτηριστικό του αγώνα ότι ο Ίβιτς έβαλε από την αρχή Πρίγιοβιτς, Ενρίκε, Ουάρντα και Κάτσε, που δεν είχαν ξαναπαίξει με τους υπόλοιπους, ενώ δοκίμασε, χάρη στη διακύμανση του σκορ και τους Πούγγουρα - Σιαμπάνη, αλλά και τον Πέλκα που επέστρεψε από τραυματισμό. Τόσο καλά του πήγε του ΠΑΟΚ το παιχνίδι.

Pre Game

Άλλο ένα παιχνίδι που και οι δύο αντίπαλοι ζητούν τη νίκη και μόνον: Ο ΠΑΟΚ για να παραμείνει στο γκρουπ των πρωτοπόρων (ειδικά μετά τις νίκες Παναθηναϊκού και Πανιωνίου) και η Βέροια για να ξεκολλήσει από το βυθό.

Ο Ίβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Λέοβατς και Μυστακίδη, παίκτες-κλειδιά για την ομάδα του τον τελευταίο καιρό, αλλά και τον τραυματία Κάνιας. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Κρέσπο και Μπρκιτς λόγω ενοχλήσεων.

Ο Σέρβος Ντόστανιτς κάνει ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του στη Βέροια, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Καλί και τον νεοαποκτηθέντα Ηλιάδη, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Τόνι Κάλβο.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Τούμπας
Γκολ:17' Ενρίκε, 42' Πρίγιοβιτς πέν., 50' Πρίγιοβιτς, 72' Πέλκας / -
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Γεώργιος Μπλάνας. Βοηθοί:  Σπυρίδων Βασιλόπουλος,.Κωνσταντίνος Κωνστάντιος. 4ος Στέφανος Κουμπαράκης. Παρατηρητής: Αθανάσιος Νικολακόπουλος
Κίτρινες: 82' Σακχόφ / 32' Τόμας, 66' Σισοκό
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Ίβιτς):Γλύκος (63' Σιαμπάνης), Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς (54' Πούγγουρας), Κίτσιου, Σακχόφ, Κάτσε, Ουάρντα, Κάμπος (69' Πέλκας), Ενρίκε, Πρίγιοβιτς.
Στον πάγκο οι: Σιαμπάνης, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Αθανασιάδης.
Βέροια (Ντόστανιτς): Λόπεθ, Ασίγκμπα, Αντονιάν, Σισοκό, Βασιλαντωνόπουλος, Τόμας (58' Μπελαϊντ), Μπαλάφας, Στόιτσεφ (77' Λινάρδος), Άρτσε (67' Μίλιεβιτς), Σαρπόνγκ, Καπετάνος.
Στον πάγκο οι: Καντιμοίρης,  Μελίσσης, Μπελαΐντ, Λινάρδος, Μίγιεβιτς, Μαυρίας, Παπαδόπουλος.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό: