ΑΓΡΙΝΙΟ, 29/1/2017._


Παλικαρίσια νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Παίζοντας με δέκα παίκτες από νωρίς (αποβλήθηκε - σωστά- ο Αθανασιάδης), είχε καλύτερες ευκαιρίες και πήρε τη νίκη -αν και αποδείχθηκε Πύρρειος...


Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει από το Αγρίνιο με τρεις βαθμούς, αλλά και με τρεις τραυματίες: Πέλκα, Κάμπος και Μυστακίδη (που είχε ενοχλήσεις στο τέλος του αγώνα). Συν το ότι φορτώθηκε άλλη μία κάρτα ο Σάκχοφ.

Για το παιχνίδι τώρα: Ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς καλύτερος, ειδικά ως την αποβολή του Αθανασιάδη. Είχε επικρατήσει κατά κράτος και, ακόμη κι όταν έπαιζε με δέκα, δεν κινδύνεψε σοβαρά. Απλά μαζεύτηκε κι έδωσε, ειδικά προς το τέλος, αρκετό χώρο, που έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Παναιτωλικού να κάνουν σέντρες.

Από την πλευρά του, ο Παναιτωλικός δε θα είχε καμία τύχη αν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 11. Το γκολ, πάντως, το δέχτηκε από την επιμονή του Πέλκα που κέρδισε μέσα στην περιοχή και το στιγμιαίο λάθος των αμυντικών. 

Pre Game

Άλλη μια νίκη επί του Παναιτωλικού ψάχνει, σήμερα, στο Αγρίνιο, ο ΠΑΟΚ, για να παραμείνει στο γκρουπ των πλέι οφ.

Ο Ίβιτς είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και η αποστολή προέκυψε από αποκλεισμούς για λόγους τακτικής. Ο Πρίγιοβιτς δεν ακολούθησε, καθώς έχει κριθεί ανέτοιμος.

Ο Χάβος δεν έχει μαζί του τους τραυματίες Παπάζογλου, Καμαβουάκα και Τσοκάνη.



Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου
Γκολ: - / 62' Μυστακίδης
Δοκάρια: - / 14' Σάκχοφ
Διαιτητές: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, Κούλα Χασάν, Αντώνιος Καρατζίκας, 4ος Νικόλαος Ρούσος Μπεκερτζής, παρατηρητής Γεώργιος Λιόλιος.
Κίτρινες: 53΄Χαντάκιας, 59' Μουνιόζ, 80' Ρόχα / 45+4' Σάκχοφ, 72' Πέλκας , 88' Μυστακίδης, 90+1' Λέοβατς
Κόκκινες:  - / 32' Αθανασιάδης
Οι συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Χάβος): Κυριακίδης, Χαντάκιας, Κούσας (Α), Ροντρίγκες(65' Ρόσα), Ρόχα, Πάουλο, Μάκος, Μύγας(40' Κουτρουμάνος), Μουνιόζ(78' Λόπες), Μαρκόφσκι, Κλέσιο. Στον πάγκο οι: Κολοβούρης, Κουτρομάνοςμ Παπουτσογιαννόπουλοςμ Βασιλούδης, Λόπες, Φάρλεϊ, Γιαννιώτης.
ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος (Α), Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Σακχόφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ(62' Μαλεζάς), Κάμπος(40' Μυστακίδης), Πέλκας(75' Κάνιας), Αθανασιάδης.
Στον πάγκο οι: Μπρικιτς, Μαλεζάς, Κίτσιου, Κάτσε, Κάνιας, Μυστακίδης, Κουλούρης.


Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό


Περιμένετε λίγο για να φορτώσει η εφαρμογή. Στη συνέχεια, η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.