ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 14/1/2017._


Άλλη μία αναβολή στην προσπάθεια του Ηρακλή να κερδίσει βαθμούς και να ξεκολλήσει από τον βυθό της βαθμολογίας. Μετά το παιχνίδι με τη Βέροια, αναβλήθηκε και το παιχνίδι με την Κέρκυρα.


Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, που γίνεται πάντα και ανήμερα του αγώνα, διαπιστώθηκε ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι σκεπασμένος με χιόνι και το ενδεχόμενο να διεξαχθεί το παιχνίδι δεν φαινόταν, από νωρίς, καθόλου πιθανό. Τελικά, ο διαιτητής Καραντώνης έκρινε πως ο αγωνιστικός χώρος είναι επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών και ανέβαλε το παιχνίδι για αύριο, την ίδια ώρα, στο ίδιο γήπεδο, όπως ορίζει ο κανονισμός (αν και φαίνεται εξαιρετικά απίθανο να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος, να επιδιορθωθούν τυχόν ζημιές και να γίνει το παιχνίδι).

Το Καυτανζόγλειο Στάδιο έχει γενικώς τα χάλια του (ο αγωνιστικός χώρος ήταν άθλιος και πριν τη χιονόπτωση) και δεν υπάρχουν γενικώς οι υποδομές για να επανέλθει σε κατάσταση πλήρους λειτουργίας μετά το κύμα της κακοκαιρίας. Στα αποδυτήρια δεν υπήρχε φως και νερό...

Έγγραφο στην Σούπερ Λίγκ απέστειλε η επιτροπή του Καυτανζογλείου όπου αναφέρει ότι αδυνατεί να καθαρίσει τον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα μεταφερει και τα άλλα προβλήματα που υπάρχουν με το ζεστό νερό αλλά και τις διαρροές και έτσι ζητάει να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Στα αγωνιστικά ο Ηρακλής δε θέλει να χάσει άλλους πόντους  στην προσπάθεια επιβίωσης στην οποία επιδίδεται κι εφέτος, την ώρα που η αντίπαλος του δεν μπορεί να πει ότι έχει γλιτώσει από παρόμοιες περιπέτειες.

Οι Κερκυραίοι βρίσκονται στη 12η θέση με 13 βαθμούς κι ο Ηρακλής στη 16η με 7 (κι ένα παιχνίδι λιγότερο). Εύκολα μπορεί να υπολογίσει κανείς ότι, με νίκη σε αυτό το παιχνίδι και στο αναβληθέν με τη Βέροια, ο Ηρακλής φθάνει τον σημερινό του αντίπαλο και τον γεμίζει άγχος.