ΑΘΗΝΑ, 5/1/2017._
Συνελήφθη σήμερα, περίπου στις 6 το πρωί, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα, 48 ετών, που διώκεται ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» και σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η Πόλα Ρούπα εντοπίστηκε σε σπίτι στα νότια προάστια, όπου διέμενε με το ανήλικο παιδί της. Μαζί με την 48χρονη συνελήφθη και μια 25χρονη για υπόθαλψη, καθώς τη φιλοξενούσε στο σπίτι της.
Οι συλληφθείσες έχουν οδηγηθεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.