ΑΘΗΝΑ, 6/11/2016._ Τι κι αν έστειλε δυο φορές την μπάλα στο δοκάρι; Οι Πανιώνιοι... έτρωγαν σίδερα, αιφνιδίασαν και πήραν το παιχνίδι.


Άρρωστος ο ΠΑΟΚ, εξακολουθεί να βλέπει τα δίχτυα με το μακαρόνι, ό,τι κι αν κατεβάσει το μυαλό του Ίβιτς. Αυτήν τη φορά έβαλε τον Κουλούρη, επέμεινε στον Σάκχοφ, άλλαξε τα άκρα, αλλά τίποτα...

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με σκοπό να παίξει παιχνίδι κατοχής, αλλά ο Πανιώνιος πίεζε ψηλά (οι επιθετικοί έφθαναν ως τον... Γλύκο) κι ανάγκαζε σε πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου. Από εκεί κι έπειτα οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία και παίζοντας με πείσμα και αλληλοκαλύψεις (σε κάποια φάση ο Κουλούρης έχει... τέσσερις αντιπάλους γύρω του στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Πανιωνίου) χτύπησαν γρήγορα και πέτυχαν το γκολ με τον Ανσαριφάρντ.

Για 5' , στον ΠΑΟΚ επικρατούσε.. . τρικυμία εν κρανίω. Όμως οι παίκτες του κατάφεραν να ξεπεράσουν το σοκ του γκολ, να κάνουν γρήγορες επιθέσεις και να γράψουν ευκαιρίες. Δεν έφθασαν, όμως, σε γκολ. Έφθασαν ως το... δοκάρι, σε φάση με τον Περέιρα. Εξακολουθούν, πάντως, να σκαλώνουν στις αλληλοκαλύψεις των παικτών του Πανιωνίου.

Τα ίδια και στο β μέρος. Ο ΠΑΟΚ ψιλοχάθηκε στο 45-50' , ανέκαμψε στη συνέχεια, είχε άλλο ένα δοκάρι με τον Κουλούρη, αλλά γκολ δεν πέτυχε.

Στο τέλος επιστρατεύτηκε και ο Κλάους, αλλά κινήθηκε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια...

Του ΠΑΟΚ του λείπουν οι αυτοματισμοί. Σήμερα του έλειπε και η τύχη. Όταν κλείνονται οι πτέρυγες, δεν έχει τον τρόπο να ελευθερώσει τα εξτρέμ και να κάνει κατάσταση. Στο κέντρο τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα, αφού εκτός του Μπίσεσβαρ, άλλος δημιουργός δεν υπάρχει. Ο Σάκχοφ, σήμερα, ήταν φιλότιμος, αλλά δεν το ΄χει.

Όσο για τον Πανιώνιο, έχει πάθος, πείσμα,παίζει γρήγορα και μέσα στη Νέα Σμύρνη όλοι (εκτός ενός) θα περάσουν δύσκολα...

Pre Game

Τη νίκη, στην έδρα του φορμαρισμένου Πανιώνιου αναζητά ο ΠΑΟΚ, για να μείνει σε επαφή με την κορυφή, αλλά και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις.


Και μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην πλήρωσε την άσχημη εμφάνιση στην Τούμπα με την ΑΕΚ, αλλά με την Γκαραμπάχ όπως όλα δείχνουν θα την πληρώσει...

Για την αναμέτρηση οι αριθμοί... παίζουν παιχνίδια: Είναι... διπλοί! Δηλαδή, 55 αναμετρήσεις έχουν διεξαχθεί μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου με γηπεδούχο την ομάδα της Νέας Σμύρνης και ο Δικέφαλος έχει σε αυτές 11 νίκες, 22 παιχνίδι δεν έχουν αναδείξει νικητή και σε 22 αγώνες έχει επικρατήσει ο Πανιώνιος. Σήμερα αυτό το σερί των διπλών ψηφίων θα σταματήσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Η υπεροχή της ομάδα της Νέας Σμύρνης οφείλεται στο ότι είχε δημιουργήσει παράδοση στα πρώτα χρόνια της Α’ Εθνικής, η οποία πλέον αρχίζει να σβήνει, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει το προβάδισμα και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Ο Ίβιτς δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Κάμπος, ενώ ο Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει στον τραυματία Ολαϊτάν και τον τιμωρημένο Φούντα.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Γκολ: 14' Ανσαριφάρντ / -
Δοκάρια: - / 25' Περέιρα, 68' Κουλούρης
Διαιτητές:Γεώργιος Κύζας, Χασάν Κούλα, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης 4ος Διαιτητής: Χρήστος Γκράνας
Κίτρινες: 41' Ανσαριφάρντ, 54' Μασσούρας, 70 Μπεν. 90+1' Βλάχος, 90+3' Ρισβάνης / 31' Μάτος, 52' Κρέσπο, 61' Μαλεζάς,
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος(Μιλόγεβιτς) : Γιαννιώτης, Τασουλής(86' Καθάριος), Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος (Α), Σιώπης, Μασούρας (68' Αντωνιάδης), Μασούντ, Μπεν, Ανσαριφάρντ(81' Ν' Γκογκ).
Στον πάγκο οι: Θεοδωρόπουλος, Ν'γκογκ, Πατσατζόγλου, Καθάριος, Αντωνιάδης, Σαββίδης, Βουκελάτος.
ΠΑΟΚ(Ίβιτς): Γλύκος (Α), Μάτος, Μαλεζάς(68' Λέοβατς), Τζαβέλλας, Κρέσπο, Χαρίσης(46' Ροντρίγκες), Σακχόφ, Κάνιας, Περέιρα, Μυστακίδης, Κουλούρης(81' Αθανασιάδης).
Στον πάγκο οι: Μπρκιτς, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Κίτσιου.


Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό

Περιμένετε λίγο να φορτώσει η εφαρμογή του Live. Στη συνέχεια, η εφαρμογή ανανεώνεται αυτόματα