ΛΙΒΑΔΕΙΑ, 27/11/2016._ Ο Λεβαδειακός νίκησε 3-0 τον Ηρακλή στη Βοιωτία και τον άφησε καθηλωμένο μόνο στην τελευταία θέση. Χωρίς νίκη από τον Απρίλιο ο Γηραιός, άλμα στη βαθμολογία οι "πράσινοι", που είχαν ως σκόρερ τους Γιακουμάκη, Τόνι Σίλβα και Μάντζιο.


Όλα έγιναν στο β μέρος. Το πρώτο ήταν ανούσιο, με τον Ηρακλή να προσπαθεί με αντεπιθέσεις και τον Λεβαδειακό να πιέζει στο κέντρο για να κερδίζει μπάλες. Όμως φάση ουσίας δεν υπήρξε.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν ορμητικοί, άρχισαν να χάνουν ευκαιρίες και έφθασαν στο γκολ. Με το 1-0, o Ηρακλής κυριολεκτικά κατέρρευσε...

Pre Game

Στην πολυπόθητη νίκη, πρώτη στο Πρωτάθλημα, που θα του προσφέρει την βαθμολογική και ψυχολογική ανάταση που χρειάζεται στοχεύει σήμερα (17:15) ο Ηρακλής.

Οι κυανόλευκοι φιλοξενούνται στη Λιβαδειά από την τοπική ομάδα-η οποία προπορεύεται πέντε βαθμών- και θέλουν να… αποδράσουν με το «τρίποντο» που θα τους ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Σε διαφορετική περίπτωση ο Ημίθεος θα παραμείνει καθηλωμένος και στη δίνη των εσωτερικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Βλέποντας παράλληλα τους ανταγωνιστές του στην προσπάθεια παραμονής να αυξάνουν και άλλο τη διαφορά.

Για πρώτη φορά η αποστολή του Ηρακλή είναι πλήρης, καθώς ο μοναδικός τραυματίας είναι ο νεαρός Μπαρέττας. Αποκλείστηκε ο Ρούσσος για πειθαρχικό παράπτωμα.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Λεβαδειακού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ηρακλή που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της πόλης. Εκτός, φυσικά, ο Μπελχαζουανί, που χειρουργήθηκε πρόσφατα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γκολ:  72' Γιακουμάκης, 75' Σίλβα, 88' Μάντζιος / -
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Νικόλαος Ανούσος, Νικόλαος Καραϊσαρίδης, Βασίλειος Καμπούρης, 4ος Διαιτητής: Ιωάννης Νεοφυτιάδης
Κίτρινες: - / 36' Σαραμαντάς
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός ( Ντόστανιτς) : Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Ζεζίνιο (61' Γιακουμάκης), Καρμπουέ (76' Βασιλείου), Τόνι Σίλβα (87' Καλτσάς), Μάντζιος
Στον πάγκο οι Μοσχονάς, Μάγκας, Καλτσάς, Βασιλείου, Μεντί, Τόπι και Γιακουμάκης,
Ηρακλής (Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Καραγκούνης (76' Μοντέιρο), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Κούρος, Κυριακίδης, Λάμπρου (57' Πασάς), Λεοζίνιο, Λουκίνας (69' Περόνε).
Στον πάγκο οι Περνίς, Περόνε, Μοντέιρο, Πασάς, Στάμου, Αγγελόπουλος και Βοσνακίδης.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό


Περιμένετε λίγο για να φορτώσει το Liveblogging. Στη συνέχεια η εφαρμογή ανανεώνεται αυτόματα