ΑΘΗΝΑ, 1/11/2016._ Ένταση το πρωί σήμερα, Τρίτη, στη δίκη μελών της Χρυσής Αυγής, στο Εφετείο της Αθήνας. 


Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε ομάδα αντιφασιστών-μελών της ΟΡΜΑ (Οργάνωσης Μαχητικού Αντιφασισμού) που βρισκόταν στον προθάλαμο της εισόδου του δικαστηρίου στην οδό Δέγλερη, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της δίκης και την επέμβαση διμοιρίας των ΜΑΤ για να κατευναστούν τα πνεύματα.

Από τις έντονες φωνές και τη φασαρία που προκλήθηκε, η δίκη διακόπηκε προσωρινά, καθώς μέλη της ΧΑ που ήταν στις θέσεις τους στο ακροατήριο σηκώθηκαν και κατευθύνθηκαν προς την πλευρά όπου ακούστηκαν οι φωνές.

Τελικά το δικαστήριο επανήλθε -με συνέχεια στην κατάθεση του Σωτήρη Πουλικόγιαννη και ερωτήσεις της Πολιτικής Αγωγής-, αφού προηγουμένως μπήκε στη δικαστική αίθουσα, από την είσοδο των δικηγόρων και των δημοσιογράφων και συνοδεία  αστυνομικής δύναμης, η ομάδα αντιφασιστών, που είχαν τις γροθιές τους σηκωμένες ψηλά.

Χθες είχαμε επεισόδια ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και ΜΑΤ στην περιοχή των προσφυγικών στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου συνελήφθησαν δύο άτομα, τα οποία, σήμερα, οδηγούνται στο Αυτόφωρο.

Σήμερα αντιεξουσιαστές, που έχουν ανέβει σε ταράτσες των γύρω κτιρίων στην Αλεξάνδρας, ρίχνει αντικείμενα στον προθάλαμο των δικαστηρίων επί της οδού Δέγλερη που διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής...