ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 19/11/2016._ Στο Μεσαίωνα έζησε για ένα τρίμηνο 25χρονη Βουλγάρα! Ένας 42χρονος ομοεθνής της την είχε κλειδώσει σε κοντέινερ, τη βίαζε και κρατούσε τα χρήματα που έπαιρνε δουλεύοντας στα χωράφια!


Ο δράστης είχε πείσει τη νεαρή Βουλγάρα να έρθει στη χώρα μας επειδή θα έβρισκε δουλειά στα χωράφια και τα ποιμνιοστάσια του Κιλκίς. Όποτε εκείνη του μιλούσε για την κρίση, εκείνος της έλεγε πως οι Έλληνες δεν πηγαίνουν να δουλέψουν σε τέτοιες εργασίες και θα έβρισκε δουλειά.

Τελικά, την έπεισε και τον Αύγουστο που πέρασε η 25χρονη ήρθε στην Ελλάδα. Πράγματι, δούλευε στα χωράφια του Κιλκίς, όμως ο 42χρονος δεν της έδωσε ποτέ τα χρήματα που της είχε υποσχεθεί. Αντίθετα, με το που τελείωνε τη δουλειά της, την κλείδωνε σε ένα κοντέινερ και, σχεδόν κάθε βράδυ, τη βίαζε.

Τέλος στο μαρτύριό της έδωσε η αστυνομία, που συνέλαβε την δράστη και σχημάτισε, σε βάρος του, δικογραφία για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού.


Η 25χρονη μεταφέρθηκε σε ειδικό ίδρυμα για κακοποιημένες γυναίκες, ενώ ο συλληφθείς, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι διαμένει παράνομα στην χώρα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.