Αυτό που ήθελε το πήρε ο ΠΑΟΚ, έστω κι αν καρδιοχτύπησε τους οπαδούς του -εκτός από τους 1.500 που τον ακολούθησαν στο Λίμπερετς κι οι οποίοι τραγουδούσαν επί 90', χωρίς να υπολογίζουμε το... πριν και μετά του αγώνα!


Ο Δικέφαλος αιφνιδιάστηκε όταν δέχτηκε γκολ στο 44ο δευτερόλεπτο, όμως ανασύνταξε τις δυνάμεις του, ήλεγξε το παιχνίδι σε όλο το υπόλοιπο α μέρος, ισοφάρισε γρήγορα και έδειξε πως μπορεί να είναι αυτός ο νικητής. Στο δεύτερο μέρος μαζεύτηκε από το 45 ως το 55, για να μην... πάθει τα ίδια κι αφού ξεπέρασε την αρχική πίεση, άρχισε τις αντεπιθέσεις. Σε μία τέτοια, ο Κλάους πήδησε στον... Θεό κι έγραψε το τελικό 1-2.

Η Λίμπερετς ήθελε να αιφνιδιάσει. Τα κατάφερε, αλλά από εκεί κι έπειτα το παιχνίδι της ήταν μονοδιάστατο. Σέντρες κι ελάχιστες, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, επιθέσεις από τον άξονα. Ήταν, πάντως, δυναμική και γρήγορη, αλλά ο ΠΑΟΚ διέθετε παίκτες με ποιότητα που πήραν έτσι το παιχνίδι.

Pre Game

Νίκη και τρίποντο θέλει, σήμερα, στην Τσεχία, ο ΠΑΟΚ, κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς. Η ομάδα του Ίβιτς έχει αποδείξει πως εκτός συνόρων είναι ιδιαίτερα σοβαρή.


Μάλιστα, ο Σέρβος κόουτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες.

Στη Σλόβαν, αντίθετα, ως την τελευταία στιγμή παίκτες της υπέφεραν από ίωση γαστρεντερίτιδας.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Νισί

Γκολ ; 1' Κομλιτσένκο / 10' Αθανασιάδης (πεν.), 85' Αθανασιάδης
Δοκάρια: 76' Κομλιτσένκο / -

Διαιτητές: Μπόγκναρ, Μπούζας, Βάργκα, Ζμπίσακ, Ελμίρ
Κίτρινες: 72΄ Μπάρτοσακ / 14' Λέοβατς, 21 Βαρέλα, 71΄Κάνιας, 85' Αθανασιάδης.
Κόκκινες: - / -

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σλόβαν: Ντούμπραβκα, Μπαρτοτσάκ(78' Μπάρος), Χοβόρκα, Λάτκα (Α), Τσούφαλ, Φόρλπρεχτ(73' Καραφλιάτ), Μπρέιτε, Βιτς, Σίκορα, Μπάρτλ(46' Εκπάι), Κομλιτσένκο. 

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σακχόφ(73' Τιάμ), Κάνιας, Κάμπος(59' Μυστακίδης), Αθανασιάδης (Α) (85' Κρέσπο) και Ροντρίγκες.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό

Παρακαλούμε περιμένετε να φορτώσει το Live blogging. Στη συνέχεια η σελίδα φορτώνει αυτόματα.