Ανεστάλησαν μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ.

Σύμφωνα με ότι ανακοινώθηκε τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν κανονικά από το πρωί της Τρίτης και μέχρι την Πέμπτη οπότε και θα γίνει η συνάντηση των εργαζομένων στο υπουργείο Εργασίας.

O πρόεδρος του σωματείου των εργαζόμενων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, δήλωσε στο ΑΜΠΕ, ότι οι εργαζόμενοι "δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μας εάν διαπιστώσουμε ότι μας εμπαίζουν", άσχετα με την απόφαση για αναστολή των κινητοποιήσεων. Και πρόσθεσε:

"Είχαμε πει ότι αυτό που ζητάμε είναι επιτέλους να καθίσουμε στο τραπέζι των συζητήσεων. Αφού αυτό ορίστηκε για την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Εργασίας, στο γραφείο του γενικού γραμματέα Ανδρέα Νεφελούδη και με τη συμμετοχή της γενικής γραμματέως του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Θεοπίστη Πέρκα. εμείς δεν θα μπορούσαμε να αθετήσουμε τα λεγόμενά μας".

Όσο για την ανταγωγή στην αγωγή της διοίκησης του ΟΑΣΘ, απάντησε: "Αύριο το πρωί θα πάμε κανονικά στα δικαστήρια και εκεί θα αποφασίσουμε εάν τελικά προχωρήσουμε στις αγωγές, που είχαμε αποφασίσει να καταθέσουμε το πρωί, ως απάντηση στην νομική κίνηση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΣΘ".