Ο Ηρακλής αύριο 18:00 ώρα Ελλάδος θα αντιμετωπίσει την Μαλίν, στο πρώτο του φιλικό, με το παιχνίδι αυτό να διεξάγεται στο Βέλγιο, στο γήπεδο του Μέχελεν.


Παρόλα αυτά το παιχνίδι αυτό δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, αφού κανένα κανάλι δεν έχει πάρει μέχρι στιγμής τα δικαιώματα των φιλικών αγώνων του Ηρακλή.

Την ίδια στιγμή, στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στο Μιλ όπου προετοιμάζεται ο Ηρακλής βρίσκεται ο «συμπαίκτης» του Σπύρου Παπαθανασάκη στην διοίκηση της ομάδας, Νίκος Καγιούλης. Ο Ελληνογερμανός ατζέντης μίλησε με τον τεχνικό της ομάδας, Νίκο Παπαδόπουλο, για δυο ώρες για τα θέματα του συλλόγου, αφού αυτός «τρέχει» επί της ουσίας τον σύλλογο.

Στα αγωνιστικά, η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις συναρμογής με passing game και ο υπόλοιπος χρόνος καταναλώθηκε σε ασκήσεις με στόχο την αμυντική τακτική και την μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση.

Αυτοανακοινώθηκε ο Κασδοβασίλης!

Τον νέο του τεχνικό διευθυντή στο πρόσωπο του Αντώνη Κασδοβασίλη φαίνεται ότι βρήκε ο Ηρακλής, με το πρώην πλέον στέλεχος της Δόξας Δράμας να ανακοινώνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μέσω Facebook.

Δείτε τι έγραψε στο Facebook:

«Φεύγω από τη Δόξα Δράμας σαν φίλος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ.Ιωάννη Μπύρο για την κατανόηση που έδειξε και με άφησε να πάω ως τεχνικός διευθυντής στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Είναι ένα βήμα στην καριέρα μου, να κατέχω αυτή τη θέση σε μια ομάδα η οποία αγωνίζεται στη Superleague…

Εύχομαι με το καλό να έρθει η άνοδος για τη Δόξα και όλοι να στηρίξουν τον χορηγό της ομάδας που έκανε αυτό που έπρεπε για να βρει ο σύλλογος το δρόμο του… Καλή αντάμωση στο μέλλον…


Με τιμή Αντώνης Κασδοβασίλης».