Τη λεωφορειολωρίδα στην ΑΛ. Παπαναστασίου ασφαλτοστρώνει, από αύριο, ο δήμος Θεσσαλονίκης. Για το λόγο αυτό θα διακοπεί η συγκοινωνία.


Όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, από ώρα 07.00΄ και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (21-07-2016), θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα προς ανατολικά της οδού Αλ. Παπαναστασίου του Δήμου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λεωφ. Κ. Καραμανλή μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μητροπούλου. 

Συνεπεία των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στα τμήματα των οδών Ψαρών και 28ης Οκτωβρίου, μεταξύ της Λεωφ. Κ. Καραμανλή και της οδού Αλ. Παπαναστασίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων μέσω της Λεωφ. Κ. Καραμανλή, των οδών Κλεάνθους, Θ. Χαρίση, καθώς και από τους γύρω δρόμους της περιοχής. Επισημαίνεται ότι, η κυκλοφορία στην οδό Κλεάνθους θα διεξάγεται κανονικά.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει μέτρα τροχαίας και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές ανάγκες που θα προκύψουν, στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.