Και η νύχτα... έγινε μέρα! Στην Καλαμαριά φωτίστηκε ο ουρανός από τα πυροτεχνήματα, στο γάμο του Γιώργου Σαββίδη, γιου του Ιβάν, του γνωστού επιχειρηματία και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Ήταν το ονειρεμένο τέλος που επιφύλασσε ο γνωστός επιχειρηματίας και... ευτυχής πεθερός, στη νύφη του, την πανέμορφη Γιάνα, που μάγεψε όσους την είδαν, τόσο στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος, στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης, όσο και στο Παλατάκι της Καλαμαριάς, στη δεξίωση που ακολούθησε.

Όσο για τον Γιώργο, που έλαμπε στο πλάι της πανέμορφης νύφης, τον περίμενε μια έκπληξη στην είσοδο του Κυβερνείου: Μια παρέα... τρελαμένων ΠΑΟΚτσήδων πήγε, κατά τη διάρκεια του γλεντιού και... απαίτησε να βγει έξω ο γαμπρός, για τα συγχαρίκια! Ο Γιώργος Σαββίδης δεν τους χάλασε χατίρι κι εκείνοι άρχισαν να φωνάζουν το σύνθημα... "είναι τρελός ο πρόεδρος"!

Σίγουρα τα πρωινάδικα της Δευτέρας θα ΄χουν πολλά να πουν, για το ροζ νυφικό της Γιάνας, τα... ψηλοτάκουνα των καλεσμένων που έπρεπε να διασχίσουν μια έκταση με χόρτα στο Πρόχωμα για να φθάσουν στην εκκλησία, τον σιέλ διάκοσμο στο Παλατάκι, τα δένδρα στο δρόμο προς την εκκλησία που είχαν στολιστεί με λευκά άνθη κι έμοιαζαν με κατάφορτες ακακίες και το... όμοιο στιλ των ανδρών καλεσμένων, που φορούσαν, όπως απαιτούσε η πρόσκληση, μαύρο παπιγιόν...

Μοναδική παραφωνία ότι κάποιες από τις καλεσμένες, παρά την επισήμανση στα προσκλητήρια, είχαν επιλέξει κατακόκκινες μάξι τουαλέτες...